2777
2789
عنوان

دیدار مادرشوهر

336 بازدید | 34 پست

سلام دوستان

من حدود ۶ سال پیش با یکی نامزد کردم و به هر دلیلی این نامزدی بعد ۴ سال بهم خورد

خودش و خانواده ش ایران زندگی نمیکنن

و از طرفی هم فامیل مون هستن الان پدر و مادرش اومده ایران خیلی استرس دارم واسه دیدنشون

بنظرتون چطور برخورد کنم سرد یا خیلی صمیمی

اون ها تو این چندسال با زخم زبون هاشون ارامش نزاشتن واسم و من واگذارشون کردم بخدا 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من جای تو بودم اصلا خونه نمیموندم میرفتم خونه ی خاله ای عمه ای مادربزرگی تا اینا بیان برن مامان باباتم بگن با دوستاش رفته مشهد یا مسافرتی جایی

ماازدلگیری روزهایمان به" شب" پناه میبردیم....                        وازدلتنگی شبهایمان به" روز " واینگونه بودکه تمام جوانی امان ؛  درناتمام یک "انتظار" تمام   شد
من نظر خودم این بود گرم بگیرم که فکر نکنن من کینه ای ام یا هنوز واسم مهمهچون دایی و زن داییمه

خیلی هم گرم نگیررررر پیش خودشون فکر میکنن حتما میچسبی بهشون بیان بگیرنت دوباره یا هر چیز دیگ.....

بسیار عادی باش

من نظر خودم این بود گرم بگیرم که فکر نکنن من کینه ای ام یا هنوز واسم مهمهچون دایی و زن داییمه

بازم خودت بیشتر اخلاقاشون رو میشناسی

شاید از شدتِ جستجوست که چیزی نمی‌یابی؛آرام و رها باش! آنچه برای توست، تو را پیدا میکند🫠