2777
2789

نمیدونم‌چه صیغه ایه برقو‌که قطع میکنن یا حالا قبلش انتن میره یا مچقعی که برق قطعه دوساعت تموم انتن میره 🤦🏻‍♀️

نگاهت را به درون برگردان،به اعماق خود بنگر،یاد بگیر اول خودت را بشناسی.زیگموند فروید

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اون موقعه‌ها بله

درخواست دوستی رد میکنم وقتی جواب استارتر یه تاپیک و دادم خودت نخود آش نکن دوست عزیز اوکی؟ اسی خودش بلد جوابمو بده خودتو ننداز وسط سبک نکن بزرگواری تو حفظ کن و رد شو اگه هم زبون نفهمی هیچی کار خودتو بکن من با زبون نفهم ها دهن به دهن نمیشم بدرود

آره کلاً میره

یک ساعتم طول میکشه بعد از اینکه برقا اومدن سرعتش مثل قبل بشه

حامی حیوانات🌱 دختر آریایی🌛از نسل کوروش👑                                                                                ماه در میاد که چی بشه؟ میخواد عزیز کی بشه؟     

دقیقاً 

ساعت ده و پنج دقیقه برامون رفت، 

انتنم ضعیف شد

ایرانسل که کلا هیچی ولی همراه اول بهتره باز

مجبوری تو گوگل میچرخم 🚶🏻‍♀️

شاید از شدتِ جستجوست که چیزی نمی‌یابی؛آرام و رها باش! آنچه برای توست، تو را پیدا میکند🫠

خدا نگذره ازشونبرق میره آنتن هم میره نت هم که نگمپریروز داشتم فکر میکردم یکی حالش بد بشه باید چه خاک ...

زنگ بزنه اورژانس

حامی حیوانات🌱 دختر آریایی🌛از نسل کوروش👑                                                                                ماه در میاد که چی بشه؟ میخواد عزیز کی بشه؟     

اره دیگه

آرزویمان بود عمر نزیسته مان را زندگی کنیم 🖤¹⁴⁰²/⁸/⁷ ولی من هیچوقت  این تاریخ و فراموش نمیکنم 🍂 کاربران مرد نه در تاپیکم  شرکت کنید و نه درخواست دوستی بدین اگر از کلمات عزیزم و گلم استفاده کردم به خودتون نگیرید، خیلی به اسم کاربری ها و پروفایل دقت نمیکنم .کاربر دلبر ناب دلم هستم✨

زنگ بزنه اورژانس

🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣اورژانس انتن نمیخواد؟

آرزویمان بود عمر نزیسته مان را زندگی کنیم 🖤¹⁴⁰²/⁸/⁷ ولی من هیچوقت  این تاریخ و فراموش نمیکنم 🍂 کاربران مرد نه در تاپیکم  شرکت کنید و نه درخواست دوستی بدین اگر از کلمات عزیزم و گلم استفاده کردم به خودتون نگیرید، خیلی به اسم کاربری ها و پروفایل دقت نمیکنم .کاربر دلبر ناب دلم هستم✨