2777
2789
عنوان

چرا انقد تنبلم

169 بازدید | 17 پست

خانما حدود یکسالی میشه که خیلی تنبل شدم. حتی دوست ندارم کارهای خونه رو بکنم یا حتی دوست ندارم به خودم برسم. قبلا درس میخوندم خانه داریم عالی بود هر روز ماسک صورت و یک روز درمیان ماسک خانگی برای موهام درست میکردم کلا خیلی شاد بودم. الان خیلی تنبلم فقط میخوام یجا بیفتم سرم تو گوشی باشه. بهم راه کار بدین لطفا

I'm like the moon,I shine even if I'm not perfect

افسرده نشدی؟من از افسردگی این بلاها سرم اومده عکسای دو سه سال قبل و میبینم خودم شوکه میشم چی بودم و چی شدم الان😖

من حسابم ز همه مردم این شهرجداست🌱من امیدم به خدا،بعدخدا،هم به خداست….💫🌓

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

افسرده ام

اگه همیشه تو خونه ای که عادیه دیگه از موندن زیاد آدم افسرده میشه اما اگه بچه نداری میتونی خودتو مشغول به کاری کنی یا یه حرفه رو ادامه بدی خیلی واسه روحیت خوبه

اگه همیشه تو خونه ای که عادیه دیگه از موندن زیاد آدم افسرده میشه اما اگه بچه نداری میتونی خودتو مشغو ...

بنظرت یادگیری سنتور تو سن ۳۰ سالگی دیره؟

بنظرت یادگیری سنتور تو سن ۳۰ سالگی دیره؟

ن عزیزم حرفه یاد گرفتن تو هرسنی بازم نشونه پیشرفته دختر سی سالگی سنی نیس حتما برو من شرایط شو ندارم الان وگرنه حتما میرفتم دنبال ی حرفه

ن عزیزم حرفه یاد گرفتن تو هرسنی بازم نشونه پیشرفته دختر سی سالگی سنی نیس حتما برو من شرایط شو ندارم ...

همس فک میکنم از من گذشته همه چی

همس فک میکنم از من گذشته همه چی

چرا همچین فکری میکنی خیلی از میلیونرای جهان از سن خیلی دیر متوجه استعدادشون شدن و الان شدن میلیونر هنوز خیلی تایم داری از هرسنی هم شروع کنی ی حرفه رو بازم انگیزه داری واقعا حیفه تنی که یک روز میره زیرخاک بدون مصرف وهدفی زندگی کنه مطمئنم روزی که منم بخوام شروع کن از سی سالگی رد کردم چون بچه هام کوچیکن و باید صبر کنم 

البته هنوز ۳۰ نشدم ولی هی شوهرم میگه دیگه ۳۰ سالته میخوای چی یاد بگیری منم اعتماد بنفس ندارم

ولکن حرف مردا رو مهم اینه ک خودت چی میخوای

چرا همچین فکری میکنی خیلی از میلیونرای جهان از سن خیلی دیر متوجه استعدادشون شدن و الان شدن میلیونر ه ...

ممنون ک بهم دلگرمی دادی ان شاءالله توام خیلی زود شروع میکنی.

من دوست دارم سرمو با ورزش و یه ساز گرم کنم

ممنون ک بهم دلگرمی دادی ان شاءالله توام خیلی زود شروع میکنی.من دوست دارم سرمو با ورزش و یه ساز گرم ک ...

قربونت برم حتما اگه هدفی که میخوای استارت بزنی مطمئنم توش موفق میشی اونموقع حس بهتری نسبت به خودت داری