2777
2789
عنوان

استاد بیشعور جواب سلام نمیده

188 بازدید | 10 پست

من تو دانشگاه یه استادی دارم که هروقت میبینمش به رسم احترام بهش سلام میدم ولی اخیرا چند باریه یا جواب نمیده یا یجوری با اخم جواب میده که هرکی ندونه فک می‌کنه باباشو کشتم، هیچ مشکلیم باهاش نداشتم نمی‌دونم چشه دقیقا 

چون چند تا درسام با اونه و قراره هی در آینده باهاش روبرو بشم نمی‌خوام بی ادبی کنم 

ولی بهم خیلی برمیخوره انگار گاوه 

با بقیه اصلا اینجوری نیست 

فقطم بحث سلام کردنش نیست چند باری بی دلیل سعی کرده حالمو بگیره وقتی میرم تحقیقات یا چیزای دیگه که مربوط به درسشه تحویلش بدم همیشه استرس دارم چون یجوری رفتار می‌کنه انگار به زور داره تحمل می‌کنه و با حرص نگاه می‌کنه و خیلی رفتارهای دیگه 

مردک همسن بابام هست آخه چی بهش بگم 

تحمل بی احترامی ندارم اصلا😑

❌آقایون درخواست دوستی ندین ❌                  تلاش میکنم، چون می‌خوام وقتی موفق شدم قیافه اونایی که منتظربودن نتونمو ببینم.              

اهمیت نده خود درگیری مزمن دارن عادی رفتار کن سلامم نکن

به من چه دادید ، ای واژه های ساده فریب و ای ریاضت اندامها و خواهش ها ؟ اگر گلی به گیسوی خود میزدم  از این تقلب ، از این تاج کاغذین  که بر فراز سرم بو گرفته است ، فریبنده تر نبود ؟...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ازش بپرس مشکلش چیه که با همه اوکی هست با شما نه

بعضی وقتا آدم حواسش نیست یه حرفی میزنه یه کاری میکنه که ممکنه طرف رو ناخواسته ناراحت کنه 

متاهل و متعهد درخواست دوستی آقایون=رد و تحویل اسکرین شات درخواست به نی نی یار                              

ازش بپرس مشکلش چیه که با همه اوکی هست با شما نهبعضی وقتا آدم حواسش نیست یه حرفی میزنه یه کاری میکنه ...

والا انقد عصبی رفتار می‌کنه که میترسم بپرسم‌

جالب اینجاست که وقتی تو جمع سوالی چیزی می‌پرسم با احترام جواب میده ولی اگه تو سالنی جایی تنها باشم سوالی بپرسم یا سلام بدم همیشه سعی می‌کنه ضایعم کنه.

و اکثر دانشجو هام فک میکنن که مهربونه.

نمی‌دونم شایدمم مشکل از خودمه که باعث میشه اینجوری باهام رفتار بشه و جدی گرفته نشم 

❌آقایون درخواست دوستی ندین ❌                  تلاش میکنم، چون می‌خوام وقتی موفق شدم قیافه اونایی که منتظربودن نتونمو ببینم.              

والا انقد عصبی رفتار می‌کنه که میترسم بپرسم‌جالب اینجاست که وقتی تو جمع سوالی چیزی می‌پرسم با احترام ...

خب سعی کن مثل خودش بشی تو جمع سوالاتتو بپرس یا سلام کن تنها جایی دیدیش فقط یه سلام کن رد شو برات مهم نباشه که جواب میده یا نه چون با جواب دادن یا ندادنش شعور خودشو ثابت میکنه با جواب ندادنش در اصل به خودش بی احترامی میکنه نه به شما عزیز دلم 

متاهل و متعهد درخواست دوستی آقایون=رد و تحویل اسکرین شات درخواست به نی نی یار                              

من یه بار یکی از استادا جواب سلامم رو نداد بعد فهمیدم واقعا نمی شنید خیلی حواسش پرتبود 😂چون دورش پر ...

نه این می‌شنوه خوبم می‌شنوه 

فقط عقده ایه، خاک بر سرش 

ما یه استاد داریم بیرون کلاس به زور جواب سلام میدهولی داخل کلاس انقدر شوخی میکنه و خوش و بش مسکنه ما ...

اینم داخل کلاس رفتارش خوبه ولی بیرون کلاس یه عقده ایه که نگو 

توی جمع سعی می‌کنه خودشو خوب و مهربون نشون بده