2777
2789
عنوان

دختر خواهرشوهرم گلیم فرش جهیزیمو سوزوند

| مشاهده متن کامل بحث + 5124 بازدید | 153 پست

واقعا یکی نیست بپرسه خدایی نکرده  برا بچه که اتفاقی نیوفتاد ؟

یعنی یه گلیم انقدر مهمه ؟

شادی روح مامان و بابام و همه رفتگان،یه صلوات میفرستی؟خدا روزی رسان بی نهایت من است❤️خدایا شکرت بابت همه داشته هام.الحمدالله.🤲

کاش فرهنگ سازی بشه توی فضای بسته و اتاق قلیون نکشند،من که عمرا بگذارم کسی توی خونمون بساط قلیون راه بندازه

***میشه لطفا برای حاجت روا شدنم یک صلوات بفرستید***[انشاالله که به هر آن چه میخواهی برسی]

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

پول فرش رومیگفتی ازشون

ای خواهر..ادمای گداگشنه ای هستن...پارسال ازشوهرم ۱۰م قرض کرد هنوزکه هنوزه نداده ..بروی خودش نمیاره..متنفرم ازشون..ازاونموقع اصلا بهشون رو ندادم بیان اینجا..نه مارفتیم ..نه اونااومدن..

تنهائیم را کسی حس نکردجزخدا❤️
واقعا یکی نیست بپرسه خدایی نکرده برا بچه که اتفاقی نیوفتاد ؟یعنی یه گلیم انقدر مهمه ؟

اگر بچه چیزیش شده بود استارتر آنقدر جلزو ولز نمی‌کرد 🤣میگفت بچه ذغال انداخته پای خودش هم سوخته

***میشه لطفا برای حاجت روا شدنم یک صلوات بفرستید***[انشاالله که به هر آن چه میخواهی برسی]
من با خوندن پستها همین بفکرم رسید.همه بفکر پول گلیمن😒

میدونی فکر کنم شماها خودتونم ازین جور ادما هستید که میری خونه کسی فکر میکنید حق دارید هر کاری خواستید توی اون خونه بکنید صاحب خونه هم برده ی شماست 

شما لابد خودتون تمام وسایلتونو میارید میزارید جلوی مهمون تا گند بززن به وضع زندگیتون 

اینکه ادم نخواد وسایلشو که براش عزیزن کسی خراب کنه میشه سنگ دل اگه میرفتم دست تک تکشونو بوس کردم میگفتم کم بود بیا فرش داخل پذیراییم بسوزون اصن بیا ذغالارو بریز تو صورتم رو فرش چیه اخه اونموقه میشدم مهربان و فداکار جمع کنید این مسخره بازیارو

ای خواهر..ادمای گداگشنه ای هستن...پارسال ازشوهرم ۱۰م قرض کرد هنوزکه هنوزه نداده ..بروی خودش نمیاره.. ...

خیلی پرروان والا،تواین گرونی فرش روسوزوندن و خسارتشوندادن،انشاالله خودت عوض میکنی فرشتو

بگذار بگویند و بگویند و بگویند.. بگذار بِبُرند و بدوزند و بپوشند.. تو بخند، گوش بده، خیره بمان، هیچ مگو..
اگر بچه چیزیش شده بود استارتر آنقدر جلزو ولز نمی‌کرد 🤣میگفت بچه ذغال انداخته پای خودش هم سوخته

خب کار مادرشوهر و خواهر شوهر اشتباه بوده درست.

ولی اخه تا انقدر مادیاااااتتتتت.

منم فرشم اونطوری بشه ناراحت میشم نه اینکه بچه اون کارو کرد بلکه چون توی خونه قلیون کشیدن و اینطوری شد.

ولی دیگه این پستهای بچه ها هم بی انصافیه

شادی روح مامان و بابام و همه رفتگان،یه صلوات میفرستی؟خدا روزی رسان بی نهایت من است❤️خدایا شکرت بابت همه داشته هام.الحمدالله.🤲

عزیزم همین و بهانه کن کشیدن قلیون را تو خانه ات ممنوع کن 

ناراحتیت را هم به همسرت بگو تا که فردا روز گفتی قلیون ممنوعه بدونه برای چی میگی 

منم خیلی ناراحت میشدم 

چون ادم باید تو خانه دیگران مراقب باشه اسیبی به وسایل طرف نزنه تو خانه خودش مختاره هر کار دلش خواست بکنه

کاربر قدیمی معتاد به نی نی سایت