2777
2789

دوستان حلال کنید انقدر زیاد این تاپیک رو میزنم قبلا ها زیاد شرکت میکردن الان انقدر شرکت نمیکنن

ختم سی هزار مرتبه : استغفرالله ربی و اتوب إلیه برای رفع گرفتاری

و حاجت روایی هممون

تا ۲۰ دی 

هر تعداد میتونید اعلام کنید 

الهی حاجت روا بشید

🕊

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

من میتونم این نذرو به نیت کسی که غیبتشو کردم انجام بدم؟؟؟اگه اره من نمیدونم چجوری باید نیت کنم یعنی همینکه بگم به نیت فلان شخص این نذرو انجام میدم درسته؟

نگاهت را به درون برگردان،به اعماق خود بنگر،یاد بگیر اول خودت را بشناسی.زیگموند فروید

من میتونم این نذرو به نیت کسی که غیبتشو کردم انجام بدم؟؟؟اگه اره من نمیدونم چجوری باید نیت کنم یعنی ...

آره عزیزم اینکه تو گناهی کردی به نیت پاک شدن اون گناه میخونی و سعی کن دیگه غیبتش رو نکنی براش دعای خیر بکن خدا میبخشت 

🕊