2777
2789
عنوان

با مادرم دعوا کردم😭😭😭

249 بازدید | 27 پست

خواهرم ۵سال ازدواج کرده هر روز خونه مامانم میره هر ۲روز یک بار شبم میمونه  بچه اش وابسته مادرم اینا شده  من ی شهر دیگه ام سالی ی بار دو بار میرم  بچه های منو اندازه بچه اون خواهرم دوس ندارن  بچه کوچیکم که اصلا پدر مادرم دوس نداره چون محبتی ندیده  ی خواهر دیگه هم مجرد اصلا بچه های منو محل نمیده باهاشون حرفم نمیزنه فقط بچه این خواهرم دوس داره هر وقت زنگ بزنم صداش پیچیده خونه قربون صدقه بچه خواهرم میره ازشوت بدم میاد ب مامانم گفتم خواهرم هرروز نیاد اونجا. اینم بگم شوهر خواهرم راضی نیست که خواهرم هرروز اونجا همیشه دعوا دارن سراین قضیه ولی خواهرم از لج من میدونه من خوشم نمیاد هر روز اونجا باش میره. دلیلش فقط اینه که فرق گذاشتن بین منو اون خواهرم😭😭😭😭😭

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خوب چرا واکنش نشون میدی؟الان هم با فرق گذاشتن اذیتت کردن  هم متهم میشی به حسادت و اخلاق بچگونه داشتن و کنترل گری از شهر دور!!!

محبت که زوری نمیشه خواهر من ول کن 

کاش میشد از کسانی که مرده اند پرسید: آیا بالاخره رنج های بشر  پایان یافت؟

گلم غصه نخور حیف شما اونا اگه درک داشتن شماوبچه هاتون رو دوست داشتن  زندگیت روبکن چندسال دیگه بچه هات بزرگ میشن واونجا محل مادر وخواهرت نمیدن اونوقت پشیمان میشن ولی چه فایده اززندگیت لذت ببر هرچند سخته شمام زیاد زنگ نزن پیگیر نشو

میگن آن ک از دیده برفت از دل هم برفت خانواده منم با دخترم همینطورن با اون بچه خو گرفتن زیاد دیدنش فک ...

دقیقا خواهرم همش میگه این بچه اس ب خواهرم که ۲۲سالشه من که ۱۷سالم بود بچه آوردم شهر غریب ی بار نگفت چطوری حمومش میکنی بچه خواهرم الان ۳سالش مامانم خواهر مجردم کو نش میشورن حمومش میکنن