2777
2789

من ی مقدار طلا و سکه و پول نقد دارم

باهاش میتونم به خونه توشمال بخرم دوبلکس ۶-۷ سال ساخته ولی خرج داره 

خودمون هم اصالتا رشتی هستیم 

خونه ویلایی- حیاط خلوت و پارکینگ داره و صد متره و هشتاد متر خود ساختمون هست دو تا اتاق خواب بالا داره 

جاش یه محیط معمولی هستش نه خیلی بالا نه خیلی پایین شهر

به نظرتون ریسکه طلا بفروشم الان ملک بخرم ؟ خیلی میترسم که دیگه هیچ وقت نتونم پول جمع کنم

یا طلا بخرم 

شما بودین این کارو می‌کردید؟

شاغلم و۲۵ سالمه متاهلم بچه ندارم و همه این پولم رو خودم طی چند سال جمع کردم

خونه اونم شهرستان اصلا ارزش نداره

حداقل ما نمیکنیم این کارو

همین پول بدی جنوب شهر تهران ملک کوچیک بخری خییلی سودش بهتره

ولی کلا ملک خریدن با پس انداز الان جالب نیس طلا سودش خیلی بهتره همونجوری طلا نگه دار پس اندازتو

تورو سننه؟

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

الان بهترین وقت خونه خریدنه،طلا به شدت بالا رفته و خونه راکد مونده،به زودی مسکن هم میکشه بالا بیشتر از طلا

کاربری که بعد شش سال به ناحق ترکید   من دیگه اون کاربر سابق نمیشم  از همتون آتو دارم  

سلام کانال خیاطی رایگان گذاشتم لینگش امضام 

دوسداشتی نگاهی بنداز

دوستداری خیاطی یاد بگیریز پول نداری ؟مهمون من ،کانال اموزش  خیاطی بصورت رایگان لینگ کانال روبیکا👇🏻https://rubika.ir/Amozshkayatidrmnzl

الان بهترین وقت خونه خریدنه،طلا به شدت بالا رفته و خونه راکد مونده،به زودی مسکن هم میکشه بالا بیشتر ...

وای تورو خدا دلم خیلی آروم شد 

بعد کلا یه محله ای هست تو رشت که خیلی راحت مستاجر میرع سه سوته 

خونه این مدلی که گفتی شمال زیاده . معمولا هم خالی می مونه و خیلی کاربردی نداره . اگر خودتون خونه ندارید بخوای خونه بخری توش زندگی کنی فروش طلا ارزش داره وگرنه نه

اگر دوست داشتید لطفا برای شادی روح مامانم یک صلوات بفرستید 💚

صد درصد خونه البته اگر بتونی بدی اجاره یا رهن چون گاهی جای پرتیه و مشتری خور نیست 

بعدا با پول حقوقتون کم کم طلا بخرید

ارزش من رو به جز کسایی که منو دوست دارند کسه دیگه ای درک نمیکنه