2777
2789

نوزادم ۷ماه و ۲۶روزش

وزنش ۷/۷۰۰

استپ وزنی داره رفلاکس پنهان داره حساسیت به پروتئین گاوی داره

تروخدااااا کمک کتید

چه مولتی بدم؟؟؟

اصلاااااا نمیزاره بهش غذا بدم اصلا اشتهاش کور شدا

ببرش حتما متخصص خودشون کمکت میکنم دختر منم رفلاکس داشت بهش هر مارک مولتی و آ د میدادم بالا می آورد منم بهش ندادم الان دارم بهش مولتی میدم ۲سالش شده 

کاربر خاموشم چند ساله که نی نی سایت رو دنبال میکنم لطفا برای حاجت دلم یه صلوات میفرستید🙏🏻

ببین عزیز منم دقیقا بچم مثل بچه شما بود ...اولا داروی رفلاکس شو خارجی شو بده  نکسیوم یا فاموتیدین... دوم اینکه شیر اچ آ برند نان عالیه برای الرژی ش  رفلاکس این بچه آلرژیک  هستش و به دارو جواب نمیده اول باید الرژی شو حل کنی بچه من با شیر اچ آ خوب بود  و یادت نره زیر یکسال غذا مهم نیست تا می تونی شیر بده توی خواب و بیداری من اشتباه کردم رو غذا تاکید کردم بچم شدید افت کرد  شیر مخصوص بده  رفلاکس هم رفع میشه برای ما نان اچ آ عالی بود 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

ببین عزیز منم دقیقا بچم مثل بچه شما بود ...اولا داروی رفلاکس شو خارجی شو بده نکسیوم یا فاموتیدین... ...

مرسی از جوابت❤

شیرخشک پپتی میخوره خیلی بهش ساخت یوبوست داشت رفع کرد التهاب روده ش کم کرد

از نظر شیر اکیه

الان ۱ماهه اصلا غذا نمیخواد قبلا دیت پامیزد گریه میکرد غذا میخواست

نکسیوم ۲۰ میخوره از ۳ماهگیش

مولتی خارجی چه مارکی بدم؟

پدیا ول با طعم تمشک چطوره؟ اونم ترش؟محصول انگلستان

استفاده نکردم  عزیزم   وای بی بی جویس  خوبه ...الویت شیر باشه نگران غذا نباش بخدا تجربه  به من‌ثابت کرد اول شیر و شیر ‌‌‌

شیر رژیمی  تنها راه حل‌های تا ۲سالگی هم بهتر میشه  یکسال ببعد اچ آ بده   از پپتی طعمش بهتره ... رژیم بدون‌ محصولات گاوی من تو غذا هاشم‌کامل رعایت می کردم  الان که ۲سال و ۶ماهه هنوز لبنیات گاوی جز ماست  نمیدم   هر چند خوب هم‌شده