2777
2789
عنوان

ماشین سورن قبول کنم یا بگم پولم رو بده

| مشاهده متن کامل بحث + 557 بازدید | 53 پست
بخوای فکر کنی هر مردی این ریسک رو داره یعنی فکر کن من حتی با یکی دیگه هم باشه بعید نیست اونم خیانت ک ...

همین الان بهت دروغ گفت دیگه

گفت تیگو رو به نامت میکنه

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی
همین الان بهت دروغ گفت دیگهگفت تیگو رو به نامت میکنه

نه از اولم نگفت تیگو اون موقع اصلا تیگو نداشتیم 

همون موقع هم گفت ماشین خریدم میزنم به نامت میدونم منظورش هم همون موقع دنا  و تارا اینا بود ولی بعدش دید جور شده زمینش رو فروخت تیگو خرید 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

بگبر ازش هرچی داد چون اگه پشیمون شه هیچی بهت نمیده هیچی طلاقتم میده

پول خودم رو فقط میدونم بگیرم نهایت یعنی همون سورن یا دنا 

بیخود کرده ابرو براش نمیگذارم عکس و فیلم از زنه دارم همه رو میبرم دادگاه 

چطور خیانتی کرده؟؟؟

نمی‌دونم ولی عکس و فیلم از زنه تو گوشیش بود البته با روسری و مانتو تو الاچیق ولی قربون هم میرفتن 

منم گفتم جنسی بوده بگو بچه هات فردا بخاطر تو بدبخت نشن راستش رو بگو بریم آزمایش گفت نبوده 

نمی‌دونم ولی عکس و فیلم از زنه تو گوشیش بود البته با روسری و مانتو تو الاچیق ولی قربون هم میرفتن منم ...

من خیانت پدرم ب مادرمو دیدم ب رو نیاوردم خیلی تو عذابم اصن حالم ازین زندگی بهم میخوره انگار خیلی دنیایه نجسی شده

هعی 💔تف تو خیانت خستمون کرد 💔💔

تف واقعا تف 

حالا بنظرت همون سورن رو بگیرم ؟؟ یا نصف تیگو ؟مثلا؟؟ یا کلا بگم به من ربطی نداره بده می‌خوام طلا بخرم و لج کنم ؟؟ 

تف واقعا تف حالا بنظرت همون سورن رو بگیرم ؟؟ یا نصف تیگو ؟مثلا؟؟ یا کلا بگم به من ربطی نداره بده می‌ ...

سورنو بگیر بفردش طلاهاتو بخر اصلانم ریسک نکن ماشین گرون شده من تو بازارشم 

بنظرم همون پول بگیر طلاهاتو بخر این شوهر ماشین بخر نیست طلا نقدتره بنظرم

نه صد درصد ماشین میخره چون تیگو رو سرکار نمیبره

دنا یا سورن می‌خواد برای این ور اون ور 

سورنو بگیر بفردش طلاهاتو بخر اصلانم ریسک نکن ماشین گرون شده من تو بازارشم

هنوز سورن رو نخریده باید کلا بگم نخر پولم رو بده ماشین نمیخوام

که البته لج و‌لج بازی 

[QUOTE=366150852]نه صد درصد ماشین میخره چون تیگو رو سرکار نمیبره دنا یا سورن می‌خواد برای این ور اون ور [/QUOTE

واا عزیزم ماشین برای تو بخره زیر پای خودش باشه؟این چه ماشینیه؟من بودم ترجیح میدادم طلا بخرم که زیر سر خودم باشه اموالم😁

***میشه لطفا برای حاجت روا شدنم یک صلوات بفرستید***[انشاالله که به هر آن چه میخواهی برسی]