2777
2789

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

اصلا جلوه خوبی نداره اینطوری

بگو مامانش زنگگگگ بزنه 

کلمه عشق، از عشقه(نام دیگر داردوست) میاد. عشقه یه واژه عربیه . همون گیاهیه که در زبان فارسی ، ما بهش میگیم پیچک! همون گیاهی که وقتی به چیزی میرسه، دور اون میپیچه. بیشتر دور گیاه های دیگه میپیچه..اونقدر سخت که اون رو محدود و محصور و کاملا در اختیار خودش قرار بده.. و عشق یه همچین چیزیه ... :)

پیام چرا؟؟؟

زنگ بزنه سلام احوال پرسی کنه بعد بگه من از دخترتون خوشم اومده و دوس دارم ازدواج کنیم و از این حرفا 

کلا زنگ بزنه بهتره واسه مادر پسره زنگ بزنه ک چ بهتررررر😍

سلام اسمم زینب هستش میشه لطفا ی صلوات مهمونم کنی؟؟؟

متن و پیامک اصلا خوب و در شان نیست

عین بچه بازی می مونه و وجهه ی خوبی برای خود آقا نداره 

باید زنگ بزنه و خیلی محترمانه و قشنگ صحبت کنه

ولی در کل خودش باید با مادرش حرف بزنه و بعد مامانش باید زنگ بزنه

اینجا که هر چی می بینم دالون ِ تنگ و تاریکه! روحِ بزرگِ من دیدی دنیا چقدر کوچیکه

چندسالتونه؟من خودم اول با مامانم حرف زدم گفتم همچین ادمی هست شرایطش اینجوریه این مدت باهاش حرف زدم بنظرم پسر خوبیه حالا میخاد باشما صحبت کنه بعد چند وقتش مامانم به بابام گفت بابامم گفت بیان خونه ببینمش اونم با مامانش اومدن چندباری ما۳سال ونیم دوست بودیم 

سلام و عرض ادب بانو 

بنده فلانی هستم 

امید که حالتان بسامان و زندگیتان یه کام باشد،

بسیار مفتخر و خرسندم که 

فرصتی شد که با شما هم کلام بشوم .

بانوجان 

تبریک از ته دل برخاسته ی مرا 

من باب تربیت و پرورش همچین دختر گلی را پذیرا باشید ،مرحبا به شما ،مرحبا.ا

از شما خواستارم حضانت و سرپرستی  این دختر را زین پس به بنده عطا فرمائید .

به قربان محبتتان بانو .

فلانی 

دی ماه ۱۴۰۳

#شوخی😅