2777
2789
عنوان

من واقعا از خواهر شوهرم میترسم

| مشاهده متن کامل بحث + 700 بازدید | 38 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

پشت سر شاه هم حرف هست چه برسه مردم عادی.مهم نباشه.بعدم به شوهرت یاد بده حرف نبره بیاره.خواهرش یه چیزی گفته برا چی میاره میزاره کف دست شما؟جواب بده دسگه خودش.حتما حرفای شما رو هم‌ میخواد ببره اونور دو روز دیگه

برا من نقش ماله کش اعظم رو ایفا میکنه

سخته اینطوری 

البته نمیخواد نه تو ناراحت بشی نه خواهرش 

سعی میکنه دوطرف و نگه داره

نوعی سکوت وجود دارد، برای زمانی‌که شما به موضوع تسلط دارید ولی گوینده‌ای نادان با ژستی دانشمندگونه  پر حرفی می‌کند! و شما سخن‌گفتن را بی فایده میبینی! به ویژه که در هر سخن گفتن خطرخودنمایی، خودبرتربینی، فخرفروشی و اظهار فضل وجود دارد!فلذا به سر تکان دادنی بسنده می‌کنی و این روشِ شخصیت‌های رشدیافته می‌باشد.
و شوهراتون هربار میشینن به توهین‌هاش گوش میکنن میان به شماها میگن خواهرمون فلان توهین و به شما و خان ...

نمیگن. خودمون پیام‌های خواهر شوهر رو میبینیم😂

نمیگن. خودمون پیام‌های خواهر شوهر رو میبینیم😂

بازم عجیبه که اجازه میدن هربار این همه توهین و غیبت و رو پیام کنه و یکبار جدی برخورد نمیکنن!

نوعی سکوت وجود دارد، برای زمانی‌که شما به موضوع تسلط دارید ولی گوینده‌ای نادان با ژستی دانشمندگونه  پر حرفی می‌کند! و شما سخن‌گفتن را بی فایده میبینی! به ویژه که در هر سخن گفتن خطرخودنمایی، خودبرتربینی، فخرفروشی و اظهار فضل وجود دارد!فلذا به سر تکان دادنی بسنده می‌کنی و این روشِ شخصیت‌های رشدیافته می‌باشد.
نه ولی بالاخره ته ذهنشو قلقلک میده

خخانواده بدبخت گفتی والا عروسای ما اینطور بودن میگن خانواده فرنگی هستیم ولی چیزی از فرهنگ توشون نمیبینیم وقتی مجردی و تازه عقد کرده یه مانتو داشتن اونم مشترک با خواهراشون الان کمد و کشو پر از لباس زبانم که نگم برات دومتر براشون کمه اگه اب بخوریم خانوادشون همون لحظه اطلاع دارن خبر بردن و آوردن تو خانواده خودمون هم که فراوون طوری که دیگه جلوشون اصلا حرفی نمی زنیم اگه یه دفعه فهمیدن میگن نگفتی انگار من باید تمام مسائل زندگیمو بهشون بگم 

آخر سرم خودشون رو مظلوم و بیگناه میگیرن انگار پیغمبر تشریف دارن 

ولی با رفتارشان کاری کردن کل خانواده حتی پدری و مادری هم میدونن چطورین دیگه در حد سلام و علیک بیشتر باهاشون صحبتی ندارن 

خخانواده بدبخت گفتی والا عروسای ما اینطور بودن میگن خانواده فرنگی هستیم ولی چیزی از فرهنگ توشون نمیب ...

روز اولی که اومدن خونه ما برای آشنایی. همین خواهر شوهرم به شوهرم می‌گفته مطمنی بهت میدن این دختر رو؟ اینا از خودمون خیلی بالاترن. 

الان میگه چی بودن؟ دوتا ترشیده! 

در‌س خوندم استخدام شدم

جاریم هم همینطور

خواهر شوهرم میاد میگه اینا باید استخدامشون هم مدیون ما باشن. چه ربطی استخدام ما به یه آدم بیکار و بی تحصیلات میتونه داشته باشه آخه؟ 

و هزاران حرف مفت دیگه که کاش حداقل واقعیت داشت و عادلانه بود