2777
2789
عنوان

آقایونی که از ماشین چیزی بلد هستن لطفا اگه میتونید کمک کنید

| مشاهده متن کامل بحث + 900 بازدید | 146 پست
خدا کنه راضی بشه،الان زنگ زدم مادرم ،کلی با اونم دیشب دعوا گرفته بود و رفته بود خونه داداشم .خداروشک ...

اشکال نداره عزیزم 

عصبانی بوده در آرامش باهاش صحبت کن انشاالله راضی میشه 

فقط اینو به خاطر داشته باش هر چی خواستی بگیری اول از چند نفر که داخل اون کار خبره هستن سوال کن بعد اون کارو انجام بده 

عزیزم خودتون هم ماشین دارید ؟

ببین مال هردو قسمت میتونه باشه ولی چون حوزینگ کم خرجه بگو اول اونو چک کنن اگه مال اون قسمت نبود بعد ...

خیلی ممنونم عزیزم ،شوهرتون مکانیکه انقد با جزئیات بلدین تو ضیح میدین؟؟

مطمئنم زندگیم عالی میشه 😍مطمئنم خدا یادش نمیره چه کسایی در حقم بدی کردن و بحق همین قرآن که صداش تو گوشمه ،تو همین دنیا میبینم که دشمنام چطور تاوان میدن .💔😀

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اشکال نداره عزیزم عصبانی بوده در آرامش باهاش صحبت کن انشاالله راضی میشه فقط اینو به خاطر داشته باش ه ...

آره واقعا در فشاره .پولم نداره راستش خرج ماشین کنه .ماهم نداریم بهش بدیم.نه عزیزم ما ماشین نداریم قرار بود با طلام یه موتور بخره شوهرم که هوا سرد شد فعلا نمیخره 😔

مطمئنم زندگیم عالی میشه 😍مطمئنم خدا یادش نمیره چه کسایی در حقم بدی کردن و بحق همین قرآن که صداش تو گوشمه ،تو همین دنیا میبینم که دشمنام چطور تاوان میدن .💔😀

ببین گلم اگرمیخواهیدواشرنزنه ترموستات ۷۰تایی بزارید روش آمپرپژو نبایدازوسط رد کنه واشرمیزنه هردفعه ک ...

حتما اینارو به شوهرم میگم امروز بره خونه پدرم براش بگه.من که جرئت ندارم برم .شوهرم باهاش حرف میزنه

انشاالله خدا به خودتون هم بده درست میشه نگران نباش

ممنونم از دعای قشنگت ،انشاالله

خواهش میکنم شغلش نه ولی رشته اش مکانیک بوده

خدا خیرتون بده عزیزم که وقت گذاشتین برام .واقعا لحظات سختی رو میگذرونم.میشه اگه سوالی داشتم بازم مزاحمت بشم؟

خدا خیرتون بده عزیزم که وقت گذاشتین برام .واقعا لحظات سختی رو میگذرونم.میشه اگه سوالی داشتم بازم مزا ...

چشم عزیزم خونه باشه ازش میپرسم جواب میدم

شمام اگه واست زحمتی نیست واسه حل مشکلم یه صلوات بفرست 🙏🙏

چشم عزیزم خونه باشه ازش میپرسم جواب میدمشمام اگه واست زحمتی نیست واسه حل مشکلم یه صلوات بفرست 🙏🙏

ممنونم.اللهم صل علی محمد و آل محمد (عج) ♥️💚خدا خیرتون بده در طول زندگی عزیزم.

اللهم صل علی محمد و آل محمد (عج)

بحق امام زمان به تموم کسایی که تو تاپیکم کمکم کردن حاجت روا بشن و خدا گره از کار ماهم باز کنه ان شأالله