2777
2789
عنوان

مامانم‌ فهمید دیشب شام نپختم‌گفت غذا نپزی شوهرت پیرمیشه

| مشاهده متن کامل بحث + 359 بازدید | 24 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ول کن اهمیت نده.مگه حالا مردا انقد نقطه به نقطه مواطبن که چیزی کم نزارن.تفکرات مردسالارانه رو ول کن

دقیقا مگه‌من‌ کلفتم هم‌نوزاد سرماخورده غرغرو نگه دارم هم دکتر برم هم سرکار هم آشپزی 

حالا ی بار نپزم

دقیقا مگه‌من‌ کلفتم هم‌نوزاد سرماخورده غرغرو نگه دارم هم دکتر برم هم سرکار هم آشپزی حالا ی بار نپزم

مرد و زن به غذا پیر نمیشن به رفتار و اخلاق هست که پیر میشن با یه بار غدا نپختن گهگاهی هیچ مردی نه پیر میشه نه خیانت میکنه.اینو زنایی میگن‌که هنر دیگه ای ندارن جز غذا پختن.من خودم همیشه غذا درست میکنم ولی همسرم میگه چه خبره همش پختنی گاهی میگه یه لقمه نون پنیر سبزی میخورم.

داستان تو هنوز تمام نشده!تو خواهی خندید در جایی که قبلا گریه کرده بودی.

چه عادت بدی میخوای به شوهر بدی ، اینجور پیش بری که همیشه غذات به راه باشه ی بار اگر نتونی بپزی سریع انگ تنبلی بهت میخوره اونوقته که بهت برمیخوره ولی دیگه عادت کرده و غیر قابل تغییر ، 

چه اشکالی داره ی وعده غذا نپزی بچه مریض بوده و خودتم خسته و کوفته 

مرد و زن به غذا پیر نمیشن به رفتار و اخلاق هست که پیر میشن با یه بار غدا نپختن گهگاهی هیچ مردی نه پی ...

شوهرم چند وقته داره ساخت و ساز میکنه (خونه مون رو میسازه )حساسه  مدام سر ساختمونه خیلی اذیت میشه براهمین چهرش به هم ریخته

براهمین مامانم فک‌میکنه غذا نپختم هم اذیته

وگرنه برا این داغون شده ن برا غذا

چه عادت بدی میخوای به شوهر بدی ، اینجور پیش بری که همیشه غذات به راه باشه ی بار اگر نتونی بپزی سریع ...

اره بابا والله با نوزاد پنج‌ ماهه همیشه درست میکردم حالا یکی دوبار نپختم فدا سرم