2777
2789

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

یا خدا. حالا من زن داداشم هر مشکلی داشته باشه میاد هم میگه حتی میگه مثلا با شوهرم فلان مشکلو دارم غیر مستقیم به داداشم میفهمونم خودشو اصلاح کنه و هر بار بهتر از قبل میشه با زن داداشم. من رابطم با داداشم خیلی خوبه و زن داداشم این میدونه خیلی وقتا میاد میگه تو از خواهر برام عزیز تری به جای این که طرف داداشت باشی خواهرانه به من کمک میکنی. 

یا خدا. حالا من زن داداشم هر مشکلی داشته باشه میاد هم میگه حتی میگه مثلا با شوهرم فلان مشکلو دارم غی ...

منم همینطورم بخدا ... اینا براشون عجیبه ...اون بنده خدا ازم خواسته رود بپرسم نظر بچه ها چیه 

خدایی اون بنده خدا ازم میخاد همیشه براش دعا کنم حتی چله براش بگیرم خوشحالم میشه چون میدونه واس خوشبخ ...

منم با زن داداشم عین خواهریم هر چی بشه میاد سریع بهم میگه چون میدونه بدون جبهه گیری کمکش میکنم. اینا عقده های زندگی خودشونو میارن سر کاربرای سایت خالی میکنن

عزیزم عمه من ۱۷ سال مشکل ناباروری داشت چند تا کار انجام داد 

اول ورزش روزانه 

دوم تناسب وزن 

سوم رژیم غذایی کاملا سالم 

تنظیم تیرویید 

همسرش هم مشکل اسپرم داشت 

همه اینا رو انجام داد ولی نشد بچه اول آی وی اف کرد اوکی شد. دومی و سومی خودشون طبیعی باردار شد . الان سه تا پسر داره

مینیمال