2777
2789
عنوان

آقایون و خانوما اونایی که مخ اقتصادی قوی دارن لطفا میاین🙏

| مشاهده متن کامل بحث + 601 بازدید | 53 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

طلا به شرطی که تو قیمت کف بخری 

الان طلا بخاطر افزایش قیمت دلار خیلی بالاست و ممکنه یه دوره بدلیل مسایل سیاسی و دلار پاشی دولت توی بازار و پیش فروش سکه و… کاهش داشته باشه و بتونی سریع خرید بزنی 

هر چند در بلند مدت طلا همیشه طلاست  

طلاهای بانکی مثل سکه و… هم شدیدا حباب داره که اصلا نباید سمتش رفت طلای ابشده هم فقط باید آشنا داشته باشی تا بتونی مطمین بخری 

ملک بخاطر رکود بازار الان مدت هاست نوسان نداشته اگه جای خوبی بود یا میشد به قیمت خوب رهن و اجاره داد نظرم ملک بود ولی با این شرایط نه 

شاید هم نظر نباشیم ، ولی هم وطنیم، هم جنسیم، و شاید همدرد پس همدیگر رو با احترام بدرقه کنیم.                                         
گیج شدم

اره والا اخه طلام خیلی رفته بالا . اگه صرفا برای سرمایه گذاری میخوای و دست بهش نمیزنی سود داره . اگه میخوای زود بفروشی اونم ضرره . 

طلا رو باید اونقدر نگه داری که هم قیمتش بره بالا هم کارمزدی که اضافه دادی براش جبران بشه

پول بازسازی دیگه برام نمیمونه

نگفتم بکوب بساز

کمی بازسازی کنی با قیمت بهتری رهن میره

یه وکیل - مهندسِ فمینیستِ محیط زیستیِ آچار به دست که عاشقِ همسرش ، حیوانات ، موسیقی و زندگیه #حامی_حیوانات #individualism# childfree #vegan

نرفتم اون ورا تابحال

تو دیوار بزن گلشهر یا کلا کرج رو یه سرچ بزن خیلی خونه های خوبی داره خونه ای که تعمیر..نخواد  دسترسیشم که دیگه مترو ...هست کار هم که تا دلت بخواد هست بنظرم اگه مستاجری خونه بخر پول کرایه رو کمکم بده طلا بخر 

طلا بخری حداقل یه سال نباید دست بزنی تا بیوفته رو دور سود دهی بنظرم یه سرچ تو دیوار بزن

تو دیوار بزن گلشهر یا کلا کرج رو یه سرچ بزن خیلی خونه های خوبی داره خونه ای که تعمیر..نخواد دسترسیش ...

امروز یه سرچی میزنم ممنون عزیزم 

💜🩵💙 لایک ممنوع 💙🩵💜