2777
2789
عنوان

وعده وعید برای بچه چیکار کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 223 بازدید | 33 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

خوب یکم بخاطر سن خودش نگرانه ولی 3ماهم خیلی زوده فعلا یکم تو گولش بزن خخخحداقل نزدیک یکسال بگذره اخل ...

آره دارم قولش میزنم 🤣میگه باشه ولی قرص نخور 😑 

من خیلی مهربونم خب ولی اگه بیایی تاپیک من چرت و پرت بگی قشنگ میشورمت میزارمت کنار 🥰

خب دوست نداري اقدام كني؟ سن شوهرت زياده واسه همين مطرح كرده 

به هر حال شما هم حق داري كه عجله نكني 

بعضي وقتها اقدام به بارداري طول ميكشه گاهي چند يا چندين ماه ! بعضي وقتها هم سريع حامله ميشي ! 

از زمان آشنایی تا الان قولی داده ک عملی نکرده باشه؟؟؟

اره همشو انجام داده ۹۰ درصد قول هاشو 

من خیلی مهربونم خب ولی اگه بیایی تاپیک من چرت و پرت بگی قشنگ میشورمت میزارمت کنار 🥰

اولا میخواست زودتر ازدواج کنه

دوماً راست میگه مردا تا ی سنی اعصاب بچه دارن اگه شرایطشو داری ی دو سه ماه ازش بخواه رژیم غذایی و ورزش انجام بدید برای بچه اینجوری هم زمان می‌خرید هم بدنتون برای بچه آماده تر میشه بازم هرجور خودت میدونی چون بچه همه کاراش با مادره اول باید شما آمادگی داشته باشی

خب دوست نداري اقدام كني؟ سن شوهرت زياده واسه همين مطرح كرده به هر حال شما هم حق داري كه عجله نكني بع ...

راستش هم میترسم هم اینکه میگم عجله نکنیم 🥴

گوش نکن.اصلا نمیدونی طرف چجور ادمیه بعد براش بچه بیاری؟بزا بگذره یه مدت .خودت به ثبات برسی،شناختتون ...

می‌دونم چطور آدمیه 

مطمعن هستم ازش 

اولا میخواست زودتر ازدواج کنهدوماً راست میگه مردا تا ی سنی اعصاب بچه دارن اگه شرایطشو داری ی دو سه م ...

بلآخره تا درس بخونه صاحب شغل بشه رسیدیم به این سن

سن آقا یکم زیاده، ۲ سال دیگه بخوای بیاری آقا میشه ۳۸ تا به دنیا میاد ۹ ماه ۳۹ ، سن شما اوکیه ولی به نظرم از قبل باید این‌ موضوع رو حل میکردین که تا یکی دو سال اول زندگی بچه نمیخوایم.

سن آقا یکم زیاده، ۲ سال دیگه بخوای بیاری آقا میشه ۳۸ تا به دنیا میاد ۹ ماه ۳۹ ، سن شما اوکیه ولی به ...

هر چی بگم میگه باشه قبول هر چی تو بگی 

ولی بعدش یادش میوفته ولی بچه های بقیه رو میبینه😐

می‌دونم چطور آدمیه مطمعن هستم ازش

نباش جانم.شناختی که ادم قبل ازدواج داره با اونی که زیر یه سقف و بعد چندسال به دست میاد از زمین تا اسمون متفاوته.بچه رو همیشه میشه داشت ولی خدای نکرده مشکلی باشه دیگه نمیشه بچه رو پس فرستاد تو شکم

گول نخوریا..اولا اگه قرار به خریدن چیزی هست چرا الان برات نمیخره حتما باید حامله بشی تا بخره.بقول معروف  اول اون برادریشو ثابت کنه .دوما هزینه های طول بارداری و زایمان اگه خصوصی بری همچین کمم نیست  از اون طرفم ماشین ارزون نیست بعد از بارداری حتما میخواد بگه فعلا صبر بعدها بعد زایمان تا دستم باز تر بشه بعد زایمان هی میندازه عقب تر لابد از این مردان هیچی بعید نیست.سوما تا زمانی که از‌نظر روحی و جسمی خودت آمادگی کامل نداری باردار نشو بچه داری راحت نیست به امید کمک هیچ احد و ناسی هم باردار نشو .این موضوع هم در نظر بگیر معمولا کمک‌ مادر و خواهر یعنی باز کردن راه دخالت تو همه امور  بچه داریت

عضویت 98،،، سه بار تعلیق م کرد بی تربیت.... نی نی یار رو میگم