2777
2789
عنوان

بهترین خاطرتون با بچه تون دوتایی

| مشاهده متن کامل بحث + 184 بازدید | 23 پست
پیش مامانم تو خونه نترس با ۲ ساعت هیچی نمیشه گاهی بزار پیش کسی برو بیرون برای روحیت خوبه

هیچ کس نیست نگه داره تنهام 

هیچ وقت نتونستم برم بیرون چه سر دخترم چه پسرم. متاسفانه 

خوش باشی عزیزم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

هیچ کس نیست نگه داره تنهام هیچ وقت نتونستم برم بیرون چه سر دخترم چه پسرم. متاسفانه خوش باشی عزیزم

اشکال نداره انشاالله بزرگتر شدن براشون فیلم بریز تو فلش بزار نگاه کنن برو حسابی خوش بگذرون

پارسال روز مادر دخترم یه دونه از گل سرای خودش رو با یه نقاشی که برام کشیده بود بهم داد به انواع کادوی روز مادر خیلی برام دلنشین بود پنج سالش بود امسال هم یه دونه خودش با نگین انگشتر درست کرده بود کادو داد 😍😍بعضی وقتها هم میاد موهای سرم رو شونه میکشه و برام با کش سرای خودش میبنده 

توی دهمین بهار  زندگی مشترکم خداوند مهربان بازم لطف بیکرانش رو شامل حالم کردو فرشته قشنگی  به وجودم اضافه شد و همون لحظه فهمیدم چقدر بهت دل بستم و تو شدی تمام هستی من 💕حسی تو دلم بود که تورو دخترم صدا کنم و باهات دردو دل مادر ودختری کنم 💕تو همان معجزه قشنگ خدایی که با اومدنت دنیا برام قشنگتر شده  😍😍خدایا خودت حافظ همه فرشته های نازنین زمینی باش و دست محبتت رو از سر فرشته کوچولوی منم برندار الهی آمین 😍😍معبود مهربانم این حس شیرین مادری رو تو وجود تمام بانوان سرزمین قرار بده و برای همه شون یه فرشته ی زیبا و سالم و صالح عطا بفرما 💞💞💞
وای که دخترا عشقن خدا نگهدارشون باشه 😍

قربونت و همچنین بچه های گل شما رو 😍

توی دهمین بهار  زندگی مشترکم خداوند مهربان بازم لطف بیکرانش رو شامل حالم کردو فرشته قشنگی  به وجودم اضافه شد و همون لحظه فهمیدم چقدر بهت دل بستم و تو شدی تمام هستی من 💕حسی تو دلم بود که تورو دخترم صدا کنم و باهات دردو دل مادر ودختری کنم 💕تو همان معجزه قشنگ خدایی که با اومدنت دنیا برام قشنگتر شده  😍😍خدایا خودت حافظ همه فرشته های نازنین زمینی باش و دست محبتت رو از سر فرشته کوچولوی منم برندار الهی آمین 😍😍معبود مهربانم این حس شیرین مادری رو تو وجود تمام بانوان سرزمین قرار بده و برای همه شون یه فرشته ی زیبا و سالم و صالح عطا بفرما 💞💞💞