2777
2789

جرم تهدید

تهدید به معنی ترساندن است و از نظر حقوقی در ارتباط با اجبار یا اکراه می‌باشد. 

به بیان دیگر، تهدید عبارت است از اجبار دیگری به اقدامی که ترس عامل فعل یا ترک فعل یک عمل باشد. 

طبق ماده 669 قانون مجازات اسلامی هر کس دیگری را به هر نحو به قتل یا ضرر های نفسی و شرافت یا مالی یا افشای اسرار نسبت به خود یا بستگان او تهدید کند، اعم از اینکه به این واسطه، انجام فعل یا ترک فعلی را کرده یا نکرده باشد؛ به مجازات شلاق تا 74 ضربه یا زندان از 2 ماه، تا 2 سال محکوم میگردد.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چند بار تماس گرفته و اینکه شاهد ها خانم هستن یا آقا؟

۵ تا خانم یکبار تماس گرفته همون یکبار باعث شد اون ۵ نفر بامن همکاری نکنن و چون می‌ترسیدند مدرک منم باطل شد

۵ تا خانم یکبار تماس گرفته همون یکبار باعث شد اون ۵ نفر بامن همکاری نکنن و چون می‌ترسیدند مدرک منم ب ...

خب پس بهتر

پرونده رو به نتیجه رسوندی یه شکایتم بزن به دادگاه انتظامی وکلا

معنی نداره این کار از طرف وکیل صورت بگیره

باید دید چ الفاظی بکار رفته فک نکنم وکیل باشه اینجوری خودشو ب فنا بده🤔

دیر فهمیدیم پس دیوار بالا رفته بود با همان خشت نخستین تا ثریا رفته بود

خب پس بهترپرونده رو به نتیجه رسوندی یه شکایتم بزن به دادگاه انتظامی وکلامعنی نداره این کار از طرف وک ...

منو تهدید به قتل کرد و فحاشی خیلی بد به یه خانم دیگه چندین دفعه محکم پشت تلفن دریک تماس فقط

وکیل شمارو تهدید کرده؟!

اره خبرش من بعدش فهمیدم وکیل شده قبلش اصلا ازش خبری نداشتم بعداز فحاشی و تهدیدش گفتم ازت شکایت میکنم دیدم پروف مربوط به وکالت میزاره پرسیدم فامیلا گفتن وکیل شده (من چند سالی دنبال کارا و رشد خودم بودم اصلا از فامیل خبری نداشتم یعنی تنها باشوهرم و بچه هام یجا زندگی می‌کردیم شهر خیلی دور فرض کنید مرز)بعدش زنگ زد و تهدید کرد اون خبر نداشته من کارم چیه بعد از تماسش دیگه کسی همکاری نکرد باهام و مدرک منم باطل شد یعنی ارتباطی باهیچکس نداشتم نه گروهی فامیلی و دوست نمیدونم چرا اینجوری شد