2777
2789
عنوان

تو دانشگاه ازم یه دختر خراب ساختن

| مشاهده متن کامل بحث + 2008 بازدید | 78 پست

اسی چهرت خوشگه ؟ 

(( خواهرم تعلیق شده گاهی باهم با این کاربری تاپیک میزنیم ))  وَمَن‌اَزکودَکـےآموختَم؛میآنِ‌تَمآمِ‌عِشق‌هآ عِشق‌بِه‌حُسِین(ع)چیزِدیگَرےاَست 💚

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

با توجه به اسکرین هایی که دوستمون گذاشتن مقصر فقط خودتون هستید ولاغیر ...به نظر شما بدتون نمیاد از این چت کردن ها حالا چه رسمی چه غیر رسمی ..

منم که شهره شهرم به عشق ورزیدن ......منم که دیده نیالوده ام به بد دیدن .........
با توجه به اسکرین هایی که دوستمون گذاشتن مقصر فقط خودتون هستید ولاغیر ...به نظر شما بدتون نمیاد از ا ...

خدایی مگه تو کلاسشون چند نفر هس این با ده نفرشون چت رسمی کرده بعد میگه بهم میگن خراب 😂😑💔

خدایییاااا منو موش کن موش

لایک نکن 

خدایی مگه تو کلاسشون چند نفر هس این با ده نفرشون چت رسمی کرده بعد میگه بهم میگن خراب 😂😑💔خدایییااا ...

خب حالا شما ام پیک می بازی در نیار قرار نیست طرف و خراب تر نشون بدی که 

کاره اسی اشتباه بوده لازم نیست هی بگی 

برا دوستم ک تعریف میکنم فلانی پیام داده اینطوری جوابشو دادم میگه اره تو همه پسرای دانشگاه رو انگشت ک ...

همین که پیام دادن لازم نیست جواب همه رو بدی کسیم جزوه خاست لازم نیست حتما بفرستی 

لزومی نداره جواب بدی به هرکی پیام داد که

فک نکنم حرفی باقیمانده باشه لامصب اخه ادم با ده نفر پار از یه کلاس چت میکنه 😐

خب چه ربطی به این تاپیکم داره اونجا ام گفتم رسمی جواب میدم 

ولی دو نفر بودن ک موقعیت خیلی خوبی داشتن خودم دوست داشتم جوابشون رو بدم چ ربطی به تاپیک الانم داره ؟

خب چه ربطی به این تاپیکم داره اونجا ام گفتم رسمی جواب میدم ولی دو نفر بودن ک موقعیت خیلی خوبی داشتن ...

اسی همین که با یکیشون چت میکردی نباید جواب بقیه رو میدادی 

خوبه میگی ترم اول اذیتت کردن

خب حالا شما ام پیک می بازی در نیار قرار نیست طرف و خراب تر نشون بدی که کاره اسی اشتباه بوده لازم نیس ...

پیک می 😂😂 ببخشید خندم گرفت حتی معنیشو نمیدونی کی و کجا به کار میبرن 

واقعا اینجور رفتار میکنید فک میکنه مشکل از بقیه س کیو گول میزنید 

عنو روش عسل هم بزاری باز عنه  

لایک نکن 

پیک می 😂😂 ببخشید خندم گرفت حتی معنیشو نمیدونی کی و کجا به کار میبرن واقعا اینجور رفتار میکنید فک م ...

نه اتفاقا میدونم اینکه شما میای هی میگی وای اسی وای اینکارو کرد وای با ده نفر چت کرده وای کیو گول میزنید 

درست بخونی گفتم اشتباه کرده البته اگه پیک می درونت بزاره 

چه دانشگاه سمی بودی ما در خوابگاهمون زود بسته میشد چیزی لازممنون بود پسرا می‌خرید از بالا در برامون مینداختن الان ۱۵ سال گذشته با خیلیاشون رفت و آمد خانوادگی دارید اونا با زن و بچه میان ما هم با شوهرامون. گروه داریم همه از هم خبر داریم عجیبی این نسل جدید