2777
2789
عنوان

خانمای کدبانو بیایین کمک🙏

| مشاهده متن کامل بحث + 264 بازدید | 37 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دیگه بهشون گفتم چی براتون میزارم زشته عوضش کنم

سلام این یک دستور حرفه ای است...برای داشتن کباب کوبیده

شما نیم کیلو گوشت گوساله و اندازه ۱۰۰ گرم سویا ک از قبل تو اب جوش اندازه ۳تا۵ دقیقه جوشوندی واب کش کردی و ابش روکامل گرفتی رو

باهم میریزی تو دستگاه غذاساز حالا روش 

یه پیاز رنده شده ک ابش کاملللل گرفته شده باشه

ی قاشق غ خ نمک

ی قاشق چ خ پودر اویشن

ی قاشق چ خ زردچوبه

ی قاشق چ خ فلفل قرمز

یک دوم لیوان پودر یا ارد سوخاری

میریزی و دستگاه روشن میکنی

عین گوشت بیرون میشه میتونی توی پلاستیک فریزر پهن کنی و بزاری تو فریزر بعد ب اندازه کبابی به ۴ تا۵ قسمت مساوی تقسیم کنی با کارد بعد ک خوب یخ زد بیاری از فریزر بیرون و اونارو بشکنی و بعد توی یک جعبه روی هم قرار بدی لابلاش کاغذ روغنی بزاری برای هردفعه ک مهمون داری یا خودتون امادس فقط باید سرخش کنی

اره سینه مرغم گذاشته بیرون چرخ کنم بریزم داخلش

من واسه تنوع یوقتایی با رب و آبغوره و فلفل سیاه و روغن سس درست میکنم میریزم روشون تا جا بیوفته .اونم خیلی خوشمزه میشه .

اگه پدر شوهرت اینا غذای خشک نمی خورن عالیه این روش

یه نفر فکر میکرد ایران ارث جدو آبادیشه ،بحرین و شوهر داد،یه نفرم ۸ سال تو جبهه جنگید تا ذره ای از خاک ایران دست اجنبی نیوفته ❤برایتان اینگونه آرزو میکنم: آن زمان که خداوند در محشر بگوید چه داشتی ؟حسین (ع)سر بلند کند و بگوید حساب شد .مهمان من است 💔🥲 خدای مهربونم ممنون که پسرمو سالم تو بغلم گذاشتی ❤️