2777
2789
چرا شماره ی نامزدتو به نی نی سایتی ها بدی؟

الان گفتم شوهر من زنگ بزنه کلا بی خیال شد و دیگه جواب نداد 

فقط خانما رو دوست داره نامزدش !!!!!

کاش میشد از کسانی که مرده اند پرسید: آیا بالاخره رنج های بشر  پایان یافت؟

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم انشاالله خیلی زود ب آرزوت برسی و دوقلوهای ناز و سالمت رو بغل بگیری🙏🏻❤️

ممنونم مهربون🫂

ان شاءالله شما هم حاجت رواشی😍❤️

من ومهران عاشق نی نی م عاشق دوقلو بودنشون یدونه پسر یدونه دخترولی خدابهمون نمیده نمیدونم چرا بازم امید دارم که مامان میشم گاهیم نا امید🥺💔 دعام کنین که من و مهرانم  صاحب دوقلو شیم اونی که دلمون میخواد🙂❤    عمه و خاله شدم حالا وقتشه مامان بشم..پروفم آرزومه🥲                                     💚السلام علیک یا صاحب الزمان (عج) 💚                  

بچه ها توروخدا یه درصد فک کنید راست بگه من نمیگم راست میگه ولی اگه بگه چی؟ دلش بیشتر میشکنه الان خب تاپیک زده که یکم بهتر شه حالش بهترش نمیکنین بدترشم نکنین دیگ ادم دلش میسوزه خب راست باشه چی...

و تو خواهی خندید؛ درست در جایی، که گریه کرده بودی :)

والا شوهر من ک تو دوران نامزدی عاشق پیشه بود الان هرروز قهره مثه بچه ها🤦🏻‍♀️😂این دیگه از همین الا ...

والا درست گفتی.

احتمالا دوس پسرشه.

از قدیم گفتن دوران شیرین نامزدی.

تو نامزدی این اداها معنی نداره.

والا درست گفتی.احتمالا دوس پسرشه.از قدیم گفتن دوران شیرین نامزدی.تو نامزدی این اداها معنی نداره.

خود نامزده هست بابا 

مگه هست دختری ک شماره نامزدشو تو سایت بده ب بقیه؟

بچه ها توروخدا یه درصد فک کنید راست بگه من نمیگم راست میگه ولی اگه بگه چی؟ دلش بیشتر میشکنه الان خب ...

برو ببین چند تا تاپیک با این مضمون داره؟

نامزد خانواده نداره؟

تو نامزدی خانواده ها هم هستن دیگه به کسی که نمیشناسی نمیگی زنگ بزنید بهش!!!!

دوستی هم که اینجوریه خب بذارش کنار.

برو دنبال زندگیت.

قحطی که نیومده.

چرا بعضی دخترا اینقدر خودتون رو خار و حقیر جلوه میدین.

تاپیک زده با مرده 20 سال بزرگترم مرده گفته مشکلی ندارم،،، تو رو خدا دیگه چی میخواد؟! مردک نفهم الان دختر داشتی این سنی بود.

برو ببین چند تا تاپیک با این مضمون داره؟نامزد خانواده نداره؟تو نامزدی خانواده ها هم هستن دیگه به کسی ...

میدونم نگا کردم خودمم تاپیکاشو به نظر منم عجیب میاد خب؟  ولی حرفم اینه هیچی غیر ممکن نیست ممکنه واقعا اینجوری باشه اصن برا همینم صدتا تاپیک اینشکلی  داره هر دو روش ممکنه فقط میترسم واقعی باشه و فقط به اینجا پناه اورده باشه و الان بشکنه  بیشتر
نمیدونم...

حقیقتا کاش نی نی سایتم فیل تر وصل میشد بهش ی سری از تاپیکارو برام نمیاورد کلا چون میام میخونم رسمن ریده میشه به روانم
هعی...

حقیقتا کاش نی نی سایتم فیل تر وصل میشد بهش ی سری از تاپیکارو برام نمیاورد کلا چون میام میخونم رسمن ر ...

بعد دیدی اعتیاد آوره

میشینی پاش میبینی چرته ها ولی باز بیخیال نمیشی

بچه ها توروخدا یه درصد فک کنید راست بگه من نمیگم راست میگه ولی اگه بگه چی؟ دلش بیشتر میشکنه الان خب ...

یه درصد راست میگه دیگه؟شماره بده شوهر من یا بابام یا داداشم زنگ بزنن بهش 

بابای من هفتاد سالشه ریش سفیدی عالم و دنیا رو میکنه این خانم هم روش 

بابا چرا اینقدر ساده این؟

کاش میشد از کسانی که مرده اند پرسید: آیا بالاخره رنج های بشر  پایان یافت؟
بعد دیدی اعتیاد آورهمیشینی پاش میبینی چرته ها ولی باز بیخیال نمیشی

خیلی خیلی اعتیاد اوره
من کاربری قبلم تعلیق شد ی هفته نتونسم دووم بیارم با شماره خودم زدم قبلیه مال خودم نبود
بعد اخه تاپیکم نزنم کلا معتادشم
هرچند به نظرم خیلی بهتر از اینیستا و تله که وختی میرم توش نمیفهمم اصن چیکار کردم سه ساعت میگذره به اونا ترجیحش میدم کنترلش راحت تره

یه درصد راست میگه دیگه؟شماره بده شوهر من یا بابام یا داداشم زنگ بزنن بهش بابای من هفتاد سالشه ریش سف ...

ساده نیسم بخدا چمیدونم میگم دل نشکنه دیگه
وگرنه برا خودمم عجیبه
بیخیال

اگه دروغه که به خدا سپردن بهتره

اگم راسته خدا کمکش کنه بکشتش بیرون از این جهنم که خودش ساخته...!