2777
2789

و به خاسته دلم برسم شبا توخواب نگرانی نداشته باشم

چجوری میشه راحت بشم  همه چیز درست بشه

یه دختر  کوچولو مهربون که به خودش اومد دید یهو بزرگ شده  دید دیگه از یخمک خردن ذوق نداره یهو دید داره ۱۹ ساله میشه 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نمیشه خانمبه خودتون هم بستگی داره

چیزایی که میخام انچنان چیزای عجیبی نیستن

یه دختر  کوچولو مهربون که به خودش اومد دید یهو بزرگ شده  دید دیگه از یخمک خردن ذوق نداره یهو دید داره ۱۹ ساله میشه 

من وقتی به این فک میکنم همه چی دست خداست خیلی ارام‌میگیرم، الهی اگه همه عالم بگه نه تو بگی آره تمومه اگه همه عالمه بگه اره تو بگی نه نمیشه

کسی مخالف حرفام هست ریپ نکنه   سایت پرشده از بچه‌های کم سن و سال حوصله حرف زدن با شماها رو هم ندارم ریپ کنین گزارش میخورین
مشکلت چیه عریزم

استرس ی امتحان دانشگاه دارم میترسم بیوفتم 

خیلی خراب دادم 

به هرحال هرچی باشه نمیشه همچی رو به خدا سپردشما نگران نباش خدا خودش هست

حالم خوب نیست

قابل گفتن هست؟

اره بخاطره ی امتحان که بد دادم دعا کنید نمره دلخواه بگیرم

ایه الکرسی زیاد بخونید و از خدا بخواهید نمره ای که مدنظرتون هست رو بده و قلبتون ارامش پیدا کنه

خیلی ممنون روزی چندتا بخون ایته کرسی