یک_نفرp مدیر استارتر عضویت: 1401/12/13 تعداد پست: 4910 عنوان دلم میخواد با یکی حرف بزنممم 136 بازدید | 25 پست درمورد ی مسئله ای ک وسطش قرار گرفتم میخوام با یکی حرف بزنممممن رفیقم بهم گفت ک فلان پسره ازت خوشش میاد ولی پسره نذاشته کسی بفهمه موضوع رو بعد منم از طرف خوشم میاد هم دانشکده ای هستم باهاش کلاس مشترکم دارم باهاش نمیدونم چکار کنم ✐ احتیاج دارم بـہ یـہ خوشحالے از تـہ دل 💫 1403/10/09 | 03:12 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
nmelim عضویت: 1402/12/20 تعداد پست: 229 پسری که دختریو واقعن بخواد به همه میگه و ثابتش میکنه ترسی هم از کسی نداره
سیبیلووووو عضویت: 1399/07/04 تعداد پست: 976 باید صبر کنی رفع فیلترینگ مهمتر از معیشت و دلار و طلاست.مهم نیست برق و گاز نداریم عوضش واتساپ داریم.
بابونه_ عضویت: 1403/01/16 تعداد پست: 698 من همیشه جواب اینجور تاپیکارو میگم که پسر باید بیاد جلو نه دختر دلم باران، دلم دریا، دلم لبخندِ ماهیها، دلم اِغوایِ تاکستان به لطفِ مستیِ انگور، دلم بویِ خوشِ بابونه میخواهد...
یک_نفرp مدیر استارتر عضویت: 1401/12/13 تعداد پست: 4910 پسری که دختریو واقعن بخواد به همه میگه و ثابتش میکنه ترسی هم از کسی نداره اولین بارم نیست قبل این بودن و همین دیشب یه نفر برای بار هزار ثابت کرد ولی من اینو خودم دوست دارم بقیه حسا ی طرفس من دوستشون ندارم ✐ احتیاج دارم بـہ یـہ خوشحالے از تـہ دل 💫
یک_نفرp مدیر استارتر عضویت: 1401/12/13 تعداد پست: 4910 من همیشه جواب اینجور تاپیکارو میگم که پسر باید بیاد جلو نه دختر تا الان خیلی از پسرای هم کلاسیم که خیلیا ارزوشونه بهم پیشنهاد دادن ولی من خودم اینو میخوام ✐ احتیاج دارم بـہ یـہ خوشحالے از تـہ دل 💫
nmelim عضویت: 1402/12/20 تعداد پست: 229 اولین بارم نیست قبل این بودن و همین دیشب یه نفر برای بار هزار ثابت کرد ولی من اینو خودم دوست دارم بق ... همیشه گفتن برو سمت کسی که دوست داره نه دوسش داری
atrisa96 عضویت: 1398/07/29 تعداد پست: 6790 هرکاری کنی گند میزنی توش به کسی نگو و بذار خمد پسره ی کاری کنه هررررکاری کنی یا به هرررر کسی بگی تبریک میگم خرابش کردی البته اینکه بیاد یا نه معلوم نیست ولی اگه کاری کنی یا حرفی بزنی قطعااا دیگه نمیاد
یک_نفرp مدیر استارتر عضویت: 1401/12/13 تعداد پست: 4910 باید صبر کنی خیلی از پسرای لول بالای دانشگاهمون گفتن ولی من اینو دوست دارم خودم ✐ احتیاج دارم بـہ یـہ خوشحالے از تـہ دل 💫
بابونه_ عضویت: 1403/01/16 تعداد پست: 698 تا الان خیلی از پسرای هم کلاسیم که خیلیا ارزوشونه بهم پیشنهاد دادن ولی من خودم اینو میخوام خب اون اگه بخواد پیشنهاد میده دلم باران، دلم دریا، دلم لبخندِ ماهیها، دلم اِغوایِ تاکستان به لطفِ مستیِ انگور، دلم بویِ خوشِ بابونه میخواهد...
atrisa96 عضویت: 1398/07/29 تعداد پست: 6790 تا الان خیلی از پسرای هم کلاسیم که خیلیا ارزوشونه بهم پیشنهاد دادن ولی من خودم اینو میخوام خب الان چه ربطی داشت به بقیه اونی که میخوای باید مثل بقیه بیاد جلو خودش
یک_نفرp مدیر استارتر عضویت: 1401/12/13 تعداد پست: 4910 هرکاری کنی گند میزنی توش به کسی نگو و بذار خمد پسره ی کاری کنه هررررکاری کنی یا به هرررر کسی بگی تبر ... اخه همکلاسی پسره که گاهی باهمن بهم پیشنهاد داده بدد خیلی پولدار بود به دلایلی رد کردم میگم شاید حس میکنه من اینو حتماا رد میکنم ولی من اینو خودشو دوست دارم برامم مهم نیست پول نداره ✐ احتیاج دارم بـہ یـہ خوشحالے از تـہ دل 💫
یک_نفرp مدیر استارتر عضویت: 1401/12/13 تعداد پست: 4910 خب الان چه ربطی داشت به بقیه اونی که میخوای باید مثل بقیه بیاد جلو خودش خب چون ممکنه دیده باشه اونا رو رد کردم حس کنه اینم رد میشه ✐ احتیاج دارم بـہ یـہ خوشحالے از تـہ دل 💫
یک_نفرp مدیر استارتر عضویت: 1401/12/13 تعداد پست: 4910 تو هیچ کار نکن اگه بخوادت یه روز پا پیش میزاره نه کاری نمیکنم ، نمیخوام فکری کنه ✐ احتیاج دارم بـہ یـہ خوشحالے از تـہ دل 💫