2777
2789
باردار میشی حسم بیشتر سمت پسر میرهاروم باش استرسو از خودت دور کنراز و نیاز با خدا خیلی بهت کمک میکنه ...

رنگ بنفش تنمه😁خدایی بیشترو حس خودمم میگه درس میگی

💎Married💎امروز ۱۴۰۳/10/۱۸ من فهمیدم نی نی توشولو دارم مرسی نی نی توشولو که اومدی به زندگیمون معجزه ی مامانی🥺😍❤️ایشالله سالم و صحیح بیای تو بغلم🥺❤️خوشحالترینم خدایا شکرت🙏🏻🤍

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

شما نهایت دوسه سال دیگهبا یه غریبه که خودت پیدا میکنیخوشبخت میشی ولی بایدزرنگ باشیشغلتم خوبه

خدای من لطفا منم بگو

💎Married💎امروز ۱۴۰۳/10/۱۸ من فهمیدم نی نی توشولو دارم مرسی نی نی توشولو که اومدی به زندگیمون معجزه ی مامانی🥺😍❤️ایشالله سالم و صحیح بیای تو بغلم🥺❤️خوشحالترینم خدایا شکرت🙏🏻🤍

شما نهایت دوسه سال دیگهبا یه غریبه که خودت پیدا میکنیخوشبخت میشی ولی بایدزرنگ باشیشغلتم خوبه

عزیزم میدونم زیاد سوال پرسیدم 

نمیشه تقریبا بگی کجا اشنا میشیم ؟ 

شغلمم نمیشه بگی ؟ 

راجب دشمنامم بگو لطفا 

تو زندگیم خیلی سختی کشیدم میشه لطفا برام دعا کنید و صلوات بفرستید تا هرچه زودتر حاجت روا بشم و مشکلاتم حل شه 🌱 تو تایپیکای دعا منو تگ کنید 🌼   

زود ازدواج میکنییه مکان بازاری یابازاریابی یه همچین چیزی

منو نگفتی 

به‌ ابوالفضل میرسم ؟! چند سال دیگه ؟! 

کارش درست میشه ؟!

من یک مهاجرم از رویایی به رویای دیگر.✨🌿🫀

بفرماعزیزم

میگم که حست درباره من چیه؟

شوهرم پولای بانکو به کار خوبی خرج میکنا یانه

حست درباره زندگیمون 

الان باردارم یانه یا کی رخ میده 

لطفا تا جایی که میتونی بگو بهم هرکدومم نتونستی فدا سرت

عزیزم میدونم زیاد سوال پرسیدم نمیشه تقریبا بگی کجا اشنا میشیم ؟ شغلمم نمیشه بگی ؟ راجب دشمنامم بگو ل ...

کلا غریبس دورازمحیط فامیل

شغلت خریدوفروشه کارت پورسانتیه

دشمنای شما ومادرت همه چیا از چشم شما میبینن نه مادرت اعتقاددارن شما زیر پاش میشینی

یه پالتو کرم قهوه ای ویا نسکافه ای داری؟