2777
2789
عنوان

بیاین عکس من و همسرم💕😍❤😍💕❤سنمون حدس بزنیددددددددد

| مشاهده متن کامل بحث + 2021 بازدید | 155 پست
بچه هااااهمسزمممم۳۸ سالشهمن ۱۸ سالمهواقعا چرا من ایقد بزرگ تر دیده میشم اون ایقد کوچیک😂😂😂

پشمااااام فقط من درست گفتم تقریبا 

ن واقعا شوهرت بالای 35 میخوره تو زیر 20

اونایی ک گفتم شوهرت 26 میخوره من هنگ کردم اصن

خدایا چاکرم دوباره معجزه کردی ❤️

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خودت۱۸ همسرت ۲۳

وای واقعا ۲۳ بهش میتد؟

۳۸ سالشه🥲😂

فقط 15 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تـویی تنها ساکن قـ🫀ـلب این دخـتر👸🏻قشنگ ترین و زیبا ترین تاریخ زندگیم"۱۴۰۱/۸/۶"🤍کاش همه چشمایی که تورو میدیدن چشمای من بودن:)💜بزرگترین دلخوشی زندگیم اومدن مَردی تو زندگیم که منو با تموم بچگیام بزرگ کرد💕خدایا مرسی که دارمش💚انقضای دوست داشتنت؛پایان جان من است:)🔐💗شکر واسه وجود پر از آرامشت فرشته من🧚🏻‍♂️🧡من به دستان خدا خیره شدم معجزه کرد💙🌊

بچه هااااهمسزمممم۳۸ سالشهمن ۱۸ سالمهواقعا چرا من ایقد بزرگ تر دیده میشم اون ایقد کوچیک😂😂😂

خوشبخت بشین 

عروسی کردی

اُمیدکه‌داشته‌باشی، موفقیت‌درثانیه‌آخرهم‌اتفاق‌میوفته!💯🌱🕊️ 

عزیزم یه سوال داشتم این اختلاف سنی اذیتتون نمیکنه؟

چون من یه خواستگار داشتم بخاطر همین موضوع ردش کردم میخوام ببینم اشتباه کردم یا نه

🌱انقد درگیر آینده شدی یادت رفته وسط همونجایی هستی که آرزوشو داشتی.

پشمااااام فقط من درست گفتم تقریبا ن واقعا شوهرت بالای 35 میخوره تو زیر 20اونایی ک گفتم شوهرت 26 میخو ...

وای یکی گف ۲۳🥲بیبی فیس هست ولی ن در این حد😂

با ریش بزارم ببینین چقد بهش میخوره؟؟هستی؟؟

فقط 15 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تـویی تنها ساکن قـ🫀ـلب این دخـتر👸🏻قشنگ ترین و زیبا ترین تاریخ زندگیم"۱۴۰۱/۸/۶"🤍کاش همه چشمایی که تورو میدیدن چشمای من بودن:)💜بزرگترین دلخوشی زندگیم اومدن مَردی تو زندگیم که منو با تموم بچگیام بزرگ کرد💕خدایا مرسی که دارمش💚انقضای دوست داشتنت؛پایان جان من است:)🔐💗شکر واسه وجود پر از آرامشت فرشته من🧚🏻‍♂️🧡من به دستان خدا خیره شدم معجزه کرد💙🌊

اسی خودت خیلی زودباور مهربون انساندوست شاد بامزه بامرام رفیق هستی نامزدتم که رفیق زیاد داره کاریه زرنگ بشدتتتتت زبون بازه مامانشو خیلی دوست داره گه گراری سیگار میکشه