بچه ها من سرکارم سه ماهه یه پسر اومده که من خیلی خوشم میاد ازش ، نمیدونم حالا حس ایشون نسبت بهم چیه . من پیجشو با یک پیج فیکم فالو کردم ولی اون قبول کرد ولی فالوم نکرد
بنظرتون بهش پیام بدم با پیج فیکم بگم عاشقشت شدم بعد که سر صحبت باز شدم بگم فلانی ام یا پشیمون میشم
اصلا نمیدونم چیکار کنم راهنمایی کنید احساس میکنم از دستم در میره
یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
حالا چرا همیشه تصمیم گیرنده پسر باشه؟ چرا اول پسر باید بپسنده و انتخاب کنه؟
پسرا۹۰درصدشون اگه از کسی واقعا برای ازدواج خوششون بیاد میان جلو و اگه نیاد تو که پیشنهاد بدی هرچقدر هم که خوب باشه میگه وقتی خودش میخواد چرا من نه شروع میکنه ی مدت بازی دادن و بعدش هم هزار بهانه ما ب درد هم نمیخوریم وبابام قبول نمیکنه مامانم یک رو زیر سر داره ولی من نمیخوامش فقط تو رو میخام اگه تو نشدی منم تا اخر عمر قید ازدواجو میزنم و بلایی سرشون میارم که تا ابد بسوزن ولی اینا دروغی بیش نیست.اونایی که پسر پا پیش میزاره و ادای عاشقا رو در میارن اخرشون میشه طلاق حالا وای به روزی که پسر یک درصد هم دلش پیش طرف نباشه و خودش پیشنهاد بده اخرش چی میشه.چقدر ساده این شماها.اینقدر گریه های دخترارو دیدم که حتا خونه گرفتن وسایل کامل بردن تو خونه ولی عقد نبودن نامزد بودن پسر زده زیر همه چی و دختر داشت میمرد نه یادت رفته میگفتی خشکلترین دختر دنیا هستی حتا پدر و مادرمو اندازه تو دوس ندارم و.....
حالا چرا همیشه تصمیم گیرنده پسر باشه؟ چرا اول پسر باید بپسنده و انتخاب کنه؟
چون اینجا ایرانه
ب من نگید خوش اومدی 😐 من عمریه اینجام 😑 از هارلی کویین بگیر تا فدرا بانو و اوپرا و نازنین و کاپ کیک و ... همه رو میشناسم حتی شاهد سم ها و جریانات اولویه و الوچه و... هم بودم 😄 💍💎🌍💜🖇عشقم عاشقتم🖇💜🌍💎💍از گفتن خوشبحالت متنفرم ؛ خوشبحالت و زهر مار😐 کارآموز وکالت با هدف های بزرگ ✌️