2777
2789
عنوان

موهامو فروختم لعنت به من

| مشاهده متن کامل بحث + 2125 بازدید | 110 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اتفاقا کار خوبی کردیمو درمیاد دیگهبرو با شش تومن حال کنکاش موهای منم بلند و سالم بود🤣

شش تومنو رفتم یه دستبند یه گرمی گرفتم ولی چه فایده که شکل پسرام و چندسال باید صبر کنم تا موهام بلندشه

لطفا برای روح پدرم یه صلوات بفرستید🌱
خواهرمنم فروختچند ماه پیش فروخت ۸ تومنبرا شما چه ارزون برداشتعفقط بی انصاف خیلی از ته کوتاه کرده بود ...

منم پشت و بغل موهامو با ماشین زد نیم سانت بود تقریبا کچل، فقط جلوش بلنده

به جرأت میتونم بگم تنها زیباییم تو صورت و بدنم موهام بود،

میدونم چی میگی خیلی رو چهره تاثیر داره

ولی باور کن بلند میشه

اینو منی بهت میگم ک تو شرایط خودت بوده

ی سال دیگه موهام  تا پایین سینم میاد همنقد برام کافیه

خواهرمنم فروختچند ماه پیش فروخت ۸ تومنبرا شما چه ارزون برداشتعفقط بی انصاف خیلی از ته کوتاه کرده بود ...

الان چقد شده موهاش تا کجا رسیده؟

ولش کن حالا کاریه که شده از کجا فهمیدی قایم کرده

چون قرار بود آخرش وزن کنه ولی جمع کرد گفتم میخواستم از موهام عکس بگیرم گفت نه دیگه جمع کردیم 

چون قرار بود آخرش وزن کنه ولی جمع کرد گفتم میخواستم از موهام عکس بگیرم گفت نه دیگه جمع کردیم

همون لحظه داد میزدی دعوا میکردی خب ولش کن دیگه 

خونه ی ما دورِ دوره ، پشت کوه‌های صبوره پشت دَشتای طلایی پشت صحراهای خالی خونه ی ماست اونورِ آب  اونورِ موجهای بی تاب پشت جنگلای سروه توی رویاست،توی یه خواب،پشت اقیانوسِ آبی پشت باغای گلابی اونور باغای انگور پشت کندوهای زنبور خونه ما پشت ابرهاست اونور دلتنگیِ ماست تهِ جاده های خیسه پشت بارون پشت دریاست💖💖💖💖💖💖💖بودنت هنوز مثل بارونه تازه و خنک و ناز و آرومه حتی الان از پشت این دیوار که ساختن تا دوستت نداشته باشم اَتل و متل بهار بیرونه مرغابی تو باغش میخونه باغ من سرده همه ی گلاش پژمرده دونه دونه بارون بارونه...بارون بارونه...بارون بارونه...بارون بارونه دلم تنگه پرتقال من گلپر سبزه قلب زار من منو ببخش از برای تو هرچی که بخوای میارم اَتل و متل نازنین دل زندگی خوب و مهربونه عطر و بوش همین غم و شادیه کوچیک و بزرگمونه.💖

منم پشت و بغل موهامو با ماشین زد نیم سانت بود تقریبا کچل، فقط جلوش بلنده

دقیقا همینجوری

الان یه پسرونه ی خیلی نامرتبه

میخواست کوتاه کنه نزاشتیم

گفتبم یخورده تحمل کن با کش بسته شه بعد برو مدل بده

خدایا هر کی برای من هر چی میخواد اول به خودش بده😊😊😊
شش تومنو رفتم یه دستبند یه گرمی گرفتم ولی چه فایده که شکل پسرام و چندسال باید صبر کنم تا موهام بلندش ...

چرا شکل پسر.

بزن تو نت ببین چقدر ارایش مو هست برای موی کوتاه

بذار یه ذره تنوع بشه 

تنبلی تخمدان درمانش اصلاح سبک زندگیه برای اطلاعات بیشتر این پیج رو دنبال کنید و اگه بهتر شدین برام دعا کنیدniloofarpcossupport              لطفا پیج عروسکسازی منو gisoo.arusk رو تو اینستا دنبال کنید واینم ادرس کانالمه @roosidolls حمایت شما انگیزمو برای ادامه تضمین میکنه،

منم سال ۴۰۱ کوتاه کردم تا پایین کمرم بود و پر ولی نفروختم ریخت سطل آشغال دوباره بعدش بلند شد تا وسط کمرم همین دو ماه پیش کوتاه کردم دوباره 

زندگی بزرگترین شوخیه خداست💚💚💚 که ما زیاد جدیش گرفتیم 💜💜💜
وای اصلا نزنیا خیلی ضایع میشه

نمی‌زنم بابا 

خیلی خوشگلم حالاموهامم بتراشم🤣

تنبلی تخمدان درمانش اصلاح سبک زندگیه برای اطلاعات بیشتر این پیج رو دنبال کنید و اگه بهتر شدین برام دعا کنیدniloofarpcossupport              لطفا پیج عروسکسازی منو gisoo.arusk رو تو اینستا دنبال کنید واینم ادرس کانالمه @roosidolls حمایت شما انگیزمو برای ادامه تضمین میکنه،
اسی عزیزم منم کوتاه کردم خرداد پارسال با هر تار مو ک کوتاه میکرد جونم در میرفتمن موهام تا پایین رون ...

دقیقا منم با هر قیچی که میزد اشک تو چشام جمع میشد، وسطاش گفتم دیگه نزنید همون زیر موهامو زدید کافیه میگفتن نه بزا بزنیم انقد خوب میشی که میگی کاش زودتر اینکارو میکردم، من پدرم پارسال فوت شد، انقد اونشب حالم بد شد که انگار دوباره عزیزی رو از دست دادم، یکی از بزرگترین اشتباهات زندگیم بود و واقعا هم مفت دادم، تو عمرم یبار رنگ نکرده بودم داغش به دلم موند

منکه از وقتی بچه دار شدم موهام کوتاهه خیلیم بی دردسرو عالیه مخصوصا تو حموم تنوع خوبه لذت ببر از کوت ...

کوتاه خوبه ولی نه که مردانه، الان شوهرم از من بلندتره موهاش