2777
2789

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

خب راستش من خودم کوردم اما ساکن تهران دارم میخونم مجدد کنکور بدم یه رشته رفتم که بیام یه شهر دیگه و ...

آهان موفق باشی متولد ۸۱یی درسته؟

کردا و ترکا اره یکم اختلاف فرهنگی دارن 

ولی اینجا اینطوریه که از شهر دیگه باشی تا مثلا افاده اینا نگیری اتفاقا خیلیم دوست دارن بهت اهمیت میدن

یکم تعصبین خیلی باید به زبون گشون اینا احترام بذاری 

نمی دونم خانواده ی اون پسره چطوره ولی اکثرا تو خونه آقا حرف اولو میزنه اگر تو خونه خودتونم اینطوریه از این لحاظ میسازین باهم

ببین از اون پسر غیرتیاست که به لباسو اینا زیاد گیر میده یا نه ببین میتونی کنار بیای

بعد ارتباطش با مادرش خیلی مهمه چطوریاست

آهان موفق باشی متولد ۸۱یی درسته؟کردا و ترکا اره یکم اختلاف فرهنگی دارن ولی اینجا اینطوریه که از شهر ...

آره متولد ۸۱ هستم من خودم دختر خاکی هستم اون پسرم خیلی غیرتیه در این حد که مثلا یه لباسی بپوشی که توی خیابون با انگشت نشون ندم که منم اینجور نیستم یا مثلا گفت مجلسش هاشون جداس من میخوام بگم که بیاد تهران زندگی کنیم‌ اگه خانوادشم بیاره و اخلاقشون خوب باشه مشکلی ندارم نزدیک هم باشن با زبان و گویش اونجا هم مشکل ندارم اما یه چیز هایی شنیدم تو همین نی نی سایت که ترسیدم اشکالی نداره بپرسم ناراحت نمیشی 

آره متولد ۸۱ هستم من خودم دختر خاکی هستم اون پسرم خیلی غیرتیه در این حد که مثلا یه لباسی بپوشی که تو ...

آره گلم بپرس نه اصلا

اگر خودت تو لباس پوشیدن راحتی اذیت بشی احتمالا 

خودش کجا درس میخونه؟

سعی کن ترکیو حتما یادبگیری چون تو بحث اینا محاله خانوادش فارسی حرف بزنن 😅

آره گلم بپرس نه اصلااگر خودت تو لباس پوشیدن راحتی اذیت بشی احتمالا خودش کجا درس میخونه؟سعی کن ترکیو ...

آره من راحتم تو لباس پوشیدن اون اردبیل درس میخونه منم کوردی حرف میزنم تو بحث ها هیچکس نفهمه 😂😂😂

مثلا شنیدم گفتن بد دهن هستن شوخی های ناجور میکنن یکی هم گفت انحراف اخلاقی دارن خیلی دعوایی هستن کسی رو جز خودشون قبول ندارن با غریبه بدن و اینا همه‌ رو تو نی نی سایت گفته بودن و من چون خودم نمیشناسم مردم اونجارو واقعا نمیدونم

آره من راحتم تو لباس پوشیدن اون اردبیل درس میخونه منم کوردی حرف میزنم تو بحث ها هیچکس نفهمه 😂😂😂مث ...

یا خدا چقدر انگ چسبوندن واویلا 🤣

خیلی ربط داره به خانوادش هر جایی خوب و بد داره 

ترکی رو اولا حتما یاد بگیر بعدا میفهمی چی میگم

اون اردبیل درس میخونه تو تهران چطور میخواین ارتباط داشته باشین اونم شش سال درس داره هنوز 

فکر نکنم بتونی بکشونی تهران 

میگم باز به خانوادش ربط داره ولی چیزی که تو اطرافیان دیدم خانواده ها اجازه نمیدن پسرشون برا دختر بره یه جا دیگه

ولی باز خودت نظرشو بپرس احتمالا خودشم بخواد شهر خودش بمونه چون رقابت کاری قطعا تو پایتخت سخت تره تو شهر خودش هزینه ی زندگی کم تره

بد دهن بودن و دعوایی بودنم باز به تربیت خانوادگیش ربط داره مثل همه جا خانواده های محترمم هست بی ادبم هست

از انحراف اخلاقی منظورت چیه؟اردبیل یه جوری مهد تشیع خیلی اهل بیتی هستن 

جز خودشون کسی رو قبول ندارن که نه ولی خوب میگم تعصبی هستن به خاک و زبونشون به خاطر همین میگم ترکی یادبگیر حتما

با غریبه هم نه گفتم دیگه اگر اون خودشو نگیره صمیمی و خاکی باشه اتفاقا خیلی تحویلش میگیرن حلوا حلواش میکنن

یا خدا چقدر انگ چسبوندن واویلا 🤣خیلی ربط داره به خانوادش هر جایی خوب و بد داره ترکی رو اولا حتما یا ...

پس میشه کنار اومد باهاشون من تعجب کردم انقد بد گفتن انحراف اخلاقی برای مرداشون گفتن