پناه زیاد شده ولی یکی از گزینه هام بود شما هم نظر بدین
تمام دنیا را بگردی هیچکس جز مادر دوستت نخواهد داشت از اون دوست داشتن های تمام نشدنی تمام دنیا را بگردی هیچکس جز پدر غصه دار غم ها و پشتیبانت نیست پس دنیایت را ب پایشان بریز ❤❤
تمام دنیا را بگردی هیچکس جز مادر دوستت نخواهد داشت از اون دوست داشتن های تمام نشدنی تمام دنیا را بگردی هیچکس جز پدر غصه دار غم ها و پشتیبانت نیست پس دنیایت را ب پایشان بریز ❤❤
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
ب قول یک بنده خدایی میگفت وقتی یک اسم زیاد میشه یعنی قشنگه و خیلی طرفدار پیدا کرده پس یعنی خوبه
مثل اسم باران و نفس که خیلی زیاده تو جامعه
اگه اسم ائمه رو نمیخوای بذاری (که من خودم اسم بچه هام اسم ائمه هست ) اسامی کردی عالیه ..مثل هیوا ( ...
من دخترم سادات هست ولی اسم میخوام بزارم معنیش روش باشه و سنگینی خودشم داشته باشه نظرم هست