2777
2789
اتفاقا ارتباط زن و مرد متاهل دوحالت داره یا جنسی یا عاطفی .. دقیقا شوهر منم تو صدایی ک ضبط کردم میگف ...

خیانت جنسی بود؟

سالهاست منتظر آمدن روزهای بهترم ولی نمی دانم چرا هنوز هم دیروزها از امروزها بهترند!

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

ازین لوازم ماشین و اسپیکر فروشیا گرفتم ردیاب شنود دار بود سیم کارت میخورد گذاشتم تو ماشینش یه جای مخ ...

اصلا فکرشم نمیکردم اینجور وسیله ای راحت در دسترس باشه.

باور میکنی اصلا دوست ندارم این کارو بکنم اگه قراره خیانت کنه باید متوجه بشم‌ولی نه اینجوری با جزییات چون سکته میکنم قلبم منفجر میشه 

مامان دوتا پسر قشنگ وباهوش
نه اتفاقا تعجبم برای اینه ک زیاد مهم نیست برام چون من یه ادم به شدت حساس بودم یه نگاه کوچیک ب زنارو ...

خدا به دلت آرامش داده که اذیت نشی 

خودتو اذیت نکن 

کسی از فاسد حمایت نمی کند جز فاسد! کسی از آدم هرزه حمایت نمی کند به جز هرزه ها ( داستان روباه دم بریده رو پیشنهاد می کنم سرچ کنید بخونید تا علت حمایت بعضی ها از هرزگی رو متوجه بشید ) 🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸بانویی باش که روز قیامت وقتی پیامبر ﷺ تو را دید بفرماید :  ایشان  بانویی هست که سنتم را زنده کرد زمانی که بانوان امتم دچار فساد( بی حجابی ، دوست پسر ، بددهنی ، بداخلاقی  و ... ) شده بودند
[QUOTE=366128260]خیانت جنسی بود؟[/QUOTEنه ولی اگه ادامه دار میشد حتما جنسی میشد جون عاطفی نبثد

اگه جنسی بود مطمئن باش نمی بخشیدی 

سالهاست منتظر آمدن روزهای بهترم ولی نمی دانم چرا هنوز هم دیروزها از امروزها بهترند!
اخه شما سه سال گذشته من هنوزم یماه گذشته عجیبه ب ای خودم .. منم فکر ک دائم میکنم ولی حالم بد نمیشه ح ...

خیلی خوبه ...

من بعداز دو سال هنوز یادم میاد قلبم درد میکنه ..خیلی سخته خیلی زجر کشیدم خیلی بهم محبت کرد اما بدجوری اعتمادم از دست رفته 

خدابرای هرکسی اونقدر وجود داره که اون به خداایمان داره
اصلا فکرشم نمیکردم اینجور وسیله ای راحت در دسترس باشه.باور میکنی اصلا دوست ندارم این کارو بکنم اگه ق ...

ببین منم مدتها بود میخواستم اینکار و کنم ولی همش میترسیدم ب قول شما سکته کنم .. ولی الان خیلی خوشحالم ک جزییات و فهمیدم چون من با فهمیدن خیانتش ب بدترین چیزا فکرم میرفت و هرگز حرفای همسرم و باور نمیکردم .. 

اروم باش عزیزم اینجا همه همدردیم دوست داشتی تعریف کن

خدایا من چقد بدبختم

مگه من چی کم داشتم😭😭😭😭

شب یلدا گذاش رفت تهران گفت کار دارم

نگفت چیکار 

ی روز موند و برگشت

بهش شک کردم سیمکارتس زدم رو گوشیم 

چتاش بالا اومد 😭😭😭😭

رفت تهران پیش یکی

تو مترو لب بازی کردن

همو بغل کردن

چت عاشقانه داشتن