2777
2789
عنوان

خانوادگی داریم زجر میکشیم

| مشاهده متن کامل بحث + 3580 بازدید | 134 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

نرفتیم نمیدونممم اول بابام گرفت و چند روز بعدش هممون درگیر شدیم و به معنای واقعی داریم زجر میکشیماصل ...

از جایی گرفته صد در صد ببین اینه زیر پوست تخم میزاره خارشش بخاطر اینه دکتر دارو میده البته من نگرفتم جایی خوندم خیلی سخته معمولا هتل یا مسافرخونه ها دارن به کثیفی یا تمیزی هتل هم ربط نداره یکی بگیره بخوابی جاش لباس اینا منتقل میشه

کک داره خونتون باید همه رختخواباتون بشورین مخصوصان پتوهاتون شبا ادم نیش میزنن

نه 

فک نکنم کک باشه چون چیزی نمیبینیم هر چقد خونه رو گشتیم و زیر و رو کردیم

گوشتم ریش ریش میشه وقتی گوگل میزنم و میبینم عکساشونو 

دلم میخاد بکشم خودموووو وایییی😭

كُلُّ نَفْسٍ ذائِقَةُ الْمَوْتِ‌..
عزیطم اینی که میگم خیلی جوابه از گاو داری ها یه دارویی دارن بخرخالم و خانوادش کنه گرفتن هر راهی که ب ...

داروی شپش همین امشب امتحان کردیم هموون

دارییم دیوونه میشیم از سوزش و خارش😭💔

منم قبلا گال گرفته بود رفتم دکتر بهم پماد و دارو و قرص داد خودمم هر شب به بدنم سرکه میزدم خیلیی تجرب ...

دکتر رفتیم جواب نداد

سرکه بزنیم به کل بدن

چقد بمونه و چجوری

راهنمایی میکنی عزیزم؟؟

داروی شپش همین امشب امتحان کردیم همووندارییم دیوونه میشیم از سوزش و خارش😭💔

نه دارو نه شامپو شیپش حیوانی از گاوداری ها بخر پیج داره سفارش بده

پوست سر بدن تلخ میکنه فقط بعدش کافیه رخت خواب هارو بشورید

برای بیماران قلبی از جمله پدرم صلوات میفرستید؟❣

از جایی گرفته صد در صد ببین اینه زیر پوست تخم میزاره خارشش بخاطر اینه دکتر دارو میده البته من نگرفتم ...

وای حالم خیلی بددد میشه وقتی میبینمشون

همش زیر دوشم داره از خودم متنفررر میشمممم

نه دارو نه شامپو شیپش حیوانی از گاوداری ها بخر پیج داره سفارش بدهپوست سر بدن تلخ میکنه فقط بعدش کافی ...

چجوری باید استفاده اش کرد 

چقد باید رو پوست بمونه؟؟

سرکه سیب امتحان کردید؟من تو کانال معتبر طب اسلامی خوندم سرکه سیب بزنی به پوست نیم ساعت بمونه بعد بشو ...

نه امتحان نکردیم

میرم میزنم

همین الان شامپو شپش زدیم😭😭