2777
2789

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

منظورت دعایی که پیش خدا میکنیم یا دعایی که از پیش دعانویس میگیری

در کوچه ام،در یک کوچه خلوت وبی کس راه میروم.بدون نگاه به پشت سر،درنقطه ای که راهم را تاریکی فرامیگیرد،گویی رویایی میبینم که درانتظارماست.آسمان سیاه با ابرهای خاکستری پوشیده شده.گویی رعد وبرق پنجره ی خانه هارانشانه گرفته.عالم وآدم درخوابند،فقط دو دوست بیدارند.یکی منم ودیگری پیاده روهای خلوت

دعا پیش خدا

اره داره 

در کوچه ام،در یک کوچه خلوت وبی کس راه میروم.بدون نگاه به پشت سر،درنقطه ای که راهم را تاریکی فرامیگیرد،گویی رویایی میبینم که درانتظارماست.آسمان سیاه با ابرهای خاکستری پوشیده شده.گویی رعد وبرق پنجره ی خانه هارانشانه گرفته.عالم وآدم درخوابند،فقط دو دوست بیدارند.یکی منم ودیگری پیاده روهای خلوت

چی بگم من تازگی هاخیلی ناامید شدم خیلی دعا میکنم هيچی به هيچی

من یک خاطره برای شما تعریف کنم یک روز متاسفانه نزدیک یه اتفاق بد واسم بیوفته دقیقا همون لحظه ای که گفتم کارم تمومه با صدای بلند فریاد کشیدم خدایا کمکم کن اون طرق به طرز معجزه واری یک دفعه ساکت و بی حرکت موند انگاری مسخ شده بود بعد بهم گفت برو سریع برو و من همینجور که هی میخوردم زمین فرار کردم.دفعه دوم هم گفتم خدا خواهش میکنم ماشینمون رو ول کنن و دوباره ماشین داشته باشیم ماشین رو دادن ولی پدرم باهاش تصادف کرد و ماشین از دستمون رفت از اون بعد یاد گرفتم هردعایی نکنم هرارزویی نکنم .خیلی وقتا جواب گرفتم وقتای دیگه حس میکردم وقتش نیست