یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
همسرم مدت هاس بیکاره،الان یک شرکت بهش گفته آزمایش های قبل ازاستخدام رو یره اگرجوابش خوب بود میتونه استخدام بشه اگرخدایی نکرده بدبشه نه،میخوام بیسنم حست چیه عزیزم
بالاخره منم مامان شدم.روز11اردیبهشت 1398 دخترکوچولوی من ساعت16و35 دقیقه به دنیا اومد😍😍😍
همسرم مدت هاس بیکاره،الان یک شرکت بهش گفته آزمایش های قبل ازاستخدام رو یره اگرجوابش خوب بود میتونه ا ...
و ببخشید وقتتو میگیرم یه سوال دیگه اونیکه میاد اب توی پاشنه درخونمون میریزه وتخم مرغ به درحیاطمون یادیوارخونمون میزنه میشکونه از فامیلای شوهرمه یاخودم؟
بالاخره منم مامان شدم.روز11اردیبهشت 1398 دخترکوچولوی من ساعت16و35 دقیقه به دنیا اومد😍😍😍
عزیز تاپیک قبلی پرسیدم جواب ندادیدرشته مورد نظرم قبولم؟
شاید افتاد یعنی تلاشهات و عملت اندازه اون چیزی که میخوای نیست یا اگر تلاش میکنی بیهودست و تو راه درستی نیست پس اگر بتونی برنامه درستی بریزی برات روشن افتاده