2777
2789
عنوان

از مسخره ترین پستایی که تو نی نی سایت دیدید بگید

| مشاهده متن کامل بحث + 264 بازدید | 34 پست
اقایونی که میان تو تاپیکا حالت خاله زنک هم دارن راحت طرف رو تو خطاب میکنند و واقعا هم ریپلای و کامنت ...

لایک 

بچه های کنکوری تجربی عزیز خوشحال میشم کمکتون کنم ❤️ (سوالات درسی ،نه انتخاب رشته )(تاپیک اول برای من نیست❤️)

ماست چیه؟

از بقیه بپرس چون هیچکس نفهمید چه بود و چه شد فقط میخندیدیمممم بی دلیللل

بسم الله : کاربری دست سه نفره هر سه نفرمون از این کاربری استفاده میکنیم ، عضو شرکت برادران پشم السلطنه به جز کیومرث😂

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

یکی گف اسکل ابن کم برادر ابن زیاد نمیشه میشه پسر عموش یکم دقتتو موقع اسم گذاری ببر بالا

لایک نکن😒 دانشجوی کارشناسی بهداشت عمومی 💜فرمول آرامش اینه که بدونی رفتنی میره، اومدنی میاد، موندنی میمونه، شدنی میشه، نشدنی نمیشه و غصه خوردن تو هم هیچ تاثیری تو این رفت وآمدها و شدن و نشدن‌ها نداره !

اقایونی که میان تو تاپیکا حالت خاله زنک هم دارن راحت طرف رو تو خطاب میکنند و واقعا هم ریپلای و کامنت ...

آخر سرم درخواست میدن

زندگی مرد بزرگیست که در بستر مرگ به شفا بخشی یک معجزه ایمان دارد
مخصوصا اون ۱۴ ۱۵ ساله هایی که میگن مهندس بهتره یا دکتر 🤣

اه دقیقا😂بچه بشین سر درس و مشقت این حرفا چیه

مردم از بنده میپرسند:شما سوسیالیست هستی یا کمونیست؟بنده تروریست هستم دوستان
آقایونی که کتابی حرف میزنن که بگن ما با ادبیمو بودنمون خیلی مفیده

فقط اون آقایی که تاپیک زده بود مردا بیشتر از زنا کار میکنن و میرن کار معدن میکنن و میرن جنگ  ... اگر اینا نینی سایتو بزارن کنار میبینن تو ایرانم زن ها میرن کار نعدن میکنن ‌‌...

بچه های کنکوری تجربی عزیز خوشحال میشم کمکتون کنم ❤️ (سوالات درسی ،نه انتخاب رشته )(تاپیک اول برای من نیست❤️)

یکی گف اسکل ابن کم برادر ابن زیاد نمیشه میشه پسر عموش یکم دقتتو موقع اسم گذاری ببر بالا

باحال گفته البته غیر از قسمت توهینش😂😂

زندگی مرد بزرگیست که در بستر مرگ به شفا بخشی یک معجزه ایمان دارد
آخر سرم درخواست میدن

به همه آدمایی که تو  تاپیکن درخواست رگباری میدن 

از بقیه بپرس چون هیچکس نفهمید چه بود و چه شد فقط میخندیدیمممم بی دلیللل

😂🤣

باحال گفته البته غیر از قسمت توهینش😂😂

خیلی قضیرو جدی کرده بودش🥴😂 منم گفتم ننشون دوبار ازدواج کرده از کم یدونه بچه داره از زیاد هم ی بچه دیگه اینطوری شدن برادر هم ( ناتنی)

لایک نکن😒 دانشجوی کارشناسی بهداشت عمومی 💜فرمول آرامش اینه که بدونی رفتنی میره، اومدنی میاد، موندنی میمونه، شدنی میشه، نشدنی نمیشه و غصه خوردن تو هم هیچ تاثیری تو این رفت وآمدها و شدن و نشدن‌ها نداره !