2777
2789
عنوان

وجدان دارین بیایین نزارین فردا تجدید بشم

| مشاهده متن کامل بحث + 188 بازدید | 26 پست

ببین فک کنم دوازدهم تجربی‌ای

اول اون مباحثی که خوندی برو تمرین کتابو حل کن مسلط باشی

بعد برو سراغ اونایی که نخوندی تمرینا رو اونایی که فکر میکنی مهمتره و تو امتحان نهایی خرداد دیدیشون حل کن اونایی که اسونه هم که حل کن اونایی که سخته اول برو فیلم ببین بعد بیا حل کن اگه مشکل داشتی برو پاسخنامه رو برا خودت تدریس کن

اصل تمریناست اگه وقت کردی سوالای خردادماه بخون

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

۴ فصلم مونده نخوندم ۴ رو بخونم با جزوه ۷ و نصف ۵ خوبه بعد نمونه سوال

برو سراغ بارم بندی اگه زیاد وقت نداری

اول اونایی که برات آسون تره

دوم اونی که بارم بیشتری داره 

بعد اگه وقت کردی اونی که سخته و بارم کمتری داره بخون 

احتمالا سر کلاس بزارن تغلب کنی اسون نمیگیرن بزرگسال منم تجدید شدم نصف یه فصلی هم تغلب بنویس رو برگه ...

اتفاقا خیییلی هم سخت میگیرن والا تو امتحانای مدرسه میشد تقلب کرد ولی تک بزرگسالان نه

برو سراغ بارم بندی اگه زیاد وقت نداریاول اونایی که برات آسون ترهدوم اونی که بارم بیشتری داره بعد اگه ...

۵ بیدارمیشم تا ۶ فصل ۴ و ۷ رو میخونم ۷ آسونه ۴ رو یکبار قبلا خوندم 

بعد تا ۸ وقت دارم ۲ ساعت 

بنظرت نمونه سوال حل کنم یا فصل ۵ رو بخونم

بعد نمونه سوال از ۴۰۳ به قبل 

یا از کجا

۵ بیدارمیشم تا ۶ فصل ۴ و ۷ رو میخونم ۷ آسونه ۴ رو یکبار قبلا خوندم بعد تا ۸ وقت دارم ۲ ساعت بنظرت نم ...

اولا اهمال کاری نکنیا سعی کن اصلا چار و نیم بیدار شی 

بعدم نمونه سوال حل کن ببین از فصل ۵ کجاها سوال اومده همونا رو بخون

۵ بیدارمیشم تا ۶ فصل ۴ و ۷ رو میخونم ۷ آسونه ۴ رو یکبار قبلا خوندم بعد تا ۸ وقت دارم ۲ ساعت بنظرت نم ...

سوالای خرداد ماه رو حل کن  سوالات خرداد و شهریور ۴۰۲ 

سایت دبیرخانه نمونه سوالارو نگا کن