2777
2789
عنوان

این خیانت چیه

| مشاهده متن کامل بحث + 233 بازدید | 29 پست
از اذر ماه سال نود درگیر خیانتهای همسرم شدم.. بارها براش ارزوی اهل شدن کردم ادم بشه نشد.. ارزوی مرگ ...

نمیتونم فکر نکنم یکساعت فقط دووم میارم 

آقایون درخواست ندین🤫تو با قلب ویرانه من چه کردی؟💔 نابودم کردی دیگه هیچی خوشحالم نمیکنه تو ب بچت هم خیانت کردی چون یه مادر شاد و خوشحال و با روحیه رو ازش گرفتی و یه مادر افسرده با حال بد بهش دادی....ازت نمیگذرم از همه زنای متاهلی که میدونستن زن داره ولی  بازم باهاش بودن و خام حرفای قشنگش شدن ...توروخدا برای حال دل خرابم دعا کنید😔

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نمیتونم فکر نکنم یکساعت فقط دووم میارم

نمیدونم چندوقته درگیر این موضوع شدی.. من از اول اشتباه کردم.. مشاورم مادرم بود اونم فقط گریه بلد بود.. تا حرف میزدم پخ میزد زیر گریه.. ولی من الان جای مادرت.. خواهرت.. دوستت میگم چشم به هم بزنی پیر شدی.. این روند پیری کلی درد بی درمون داره.. تو خودتو بزن به اون راه.. برو باشگاه.. برو کلاس.. برو بیرون.. دنیاتو تیره نکن.. چندسال دیگه دیر میشه ها.. بی خیال شو

اومدم خونه دیدم جای رژ لب یه زن روبالشت بود بالشت بوی عطر شیرین زنونه گرفته بود همه جاش...کابوس بود ...

تن و بدنم میلرزه وقتی میخونم اینارو میفهمم چی کشیدی خواهرم میفهمم.....

آقایون درخواست ندین🤫تو با قلب ویرانه من چه کردی؟💔 نابودم کردی دیگه هیچی خوشحالم نمیکنه تو ب بچت هم خیانت کردی چون یه مادر شاد و خوشحال و با روحیه رو ازش گرفتی و یه مادر افسرده با حال بد بهش دادی....ازت نمیگذرم از همه زنای متاهلی که میدونستن زن داره ولی  بازم باهاش بودن و خام حرفای قشنگش شدن ...توروخدا برای حال دل خرابم دعا کنید😔
تن و بدنم میلرزه وقتی میخونم اینارو میفهمم چی کشیدی خواهرم میفهمم.....

ببخش عزیزم نمیخواستم ناراحتت کنم درد بدیه نمیشه پیش هرکسی گفت من فقط تو دنیای مجازی جراتشو دارم دردودل کنم الهی که خدا به قلب هممون آرامش بده بعداز این زجرایی که کشیدیم

اومدم خونه دیدم جای رژ لب یه زن روبالشت بود بالشت بوی عطر شیرین زنونه گرفته بود همه جاش...کابوس بود ...

من چیزایی دیدم که بعد 7 سال هنوز تا بهش فکر میکنم از جلو چشمام مثل روز میگذره.... خدا برا دشمن ادمم نیاره این روزا را 

من چیزایی دیدم که بعد 7 سال هنوز تا بهش فکر میکنم از جلو چشمام مثل روز میگذره.... خدا برا دشمن ادمم ...

منم عزیزم خیلی چیزا دیدم واسه همینه که الان سردم ازش و تصمیمم برای طلاقم جدیه فقط منتظر شرایط مناسبم که بشه جدا شد

الهی.. چه وحشتناک 

منم یه بار طی یه فرایند جالب و عجیب صدای ناز کردن زنه رو شنیدم واسه شوهرم داشت حرف میزد 

یه بارم شوهرم پیشش بود با گوشی شوهرم زنگ زد بهم گذاشت رو زمین که من صداشونو بشنوم.. خدااااااااااااااااااااااااااا.. یادم میاد چه قدر عذابم داد این شوهر... ای خداااااااااااا.. جوابمو خودت بده... من رمز گوشی این مردتیکه رو نداشتم اون زنه داشت.. شوهرم یه ثانیه گوشیشو زمین نمیذاره.. گذاشته بود پیش زنه.. زنه ام به من زنگ زد یعنی من پیش شوهرتم.. خیالت راحت درد بگیری ایشالله... خدا کمکمون کنه فقط

منم عزیزم خیلی چیزا دیدم واسه همینه که الان سردم ازش و تصمیمم برای طلاقم جدیه فقط منتظر شرایط مناسبم ...

ولی من جدا نشدم. سردم خیلی زیاد ولی بهونه ندادم دستش که اگه باز اتفاق افتاد نتونه اذیتم کنه. الانم دنبال یه درامدم به طلاقم فکر میکنم ولی ن بخاطر گذشته. اون فکر میکنه من بخشیدم و یادم رفته ولی همه اون روزا را یادمه. گاهی میگم اشتباه کردم بچه دار شدم گاهی هم میگم ن بچه ها مال خودمن 

الهی.. چه وحشتناک منم یه بار طی یه فرایند جالب و عجیب صدای ناز کردن زنه رو شنیدم واسه شوهرم داشت حرف ...

وای وای وای. قشنگ درکت میکنما. منم نداشتم رمزشا. از سفر برگشت بعد چندماه اول رفت اونا دید. شبش که برگشت ازگوشیش منم پیامای زنه را میخوندم که به شوهرم میگفت منا کنار زنت داشته باش و بیا صیغه 99 ساله کنیم نمیزارم زنت بفهمه. ولی وقتی زنگش زدم و فهمید با شوهرم دعوام شده اول که قطع نمیکرد بعدشم هی زنگ میزد بکشدش طرف خودش ولی خداراشکر نتونست. اخرشم همه هوس بازیا را سر شوهرم خورد کرد. 

وای وای وای. قشنگ درکت میکنما. منم نداشتم رمزشا. از سفر برگشت بعد چندماه اول رفت اونا دید. شبش که بر ...

من اینقدر عذاب کشیدم.. زنه زنگم زد گفت شوهرتو عشق منه مال منه.. چرا باید قسمت تو میشد... گفتم بردار برا خودت مرده شور جفتنو ببرن.. انگار دنیارو دادن بهش.. ذوق کرد راست میگی.. برای من گفتم اره بردارببر.. بخدا داشتن میرفتن باهم. فقط گفتم شرط دارم.. باید صیغه رسمی بشین.. که زنه عقب نشینی کرد نگو خانوم شوهر داشته... شوهر منو خرکرده بوده... ولی داغونم کردن خدا نگذره ازشون الهی دردی بیوفته کنج دلش که تا ابد بسوزه از اون درد.. حالا این یه موردش.. زیاد خیانت کرد 

من اینقدر عذاب کشیدم.. زنه زنگم زد گفت شوهرتو عشق منه مال منه.. چرا باید قسمت تو میشد... گفتم بردار ...

الهی بگردمت... چی کشیدی تو.... منم فیلمای خودا... زنه را که برا تحریک شوهرم بود را دیدم تو گوشیش. اس های خونه تیمی که راه انداخته بودن را دیدم. میدونی از چندوقت قبلش ادرس خونه زنه را داشتم ولی اصلا فکر نمیکردم خیانت بکنه و بعدش تا دم در خونه رفتم ولی ترسیدم نرفتم سراغش. ( همش میگم کاش رفته بودم). با خودم عهد کردم اگه این کارا باز بکنه چنان روزگاری سرش در بیارم ابرو براش نزارم. چون نزاشتم کسی بفهمه

الهی.. چه وحشتناک منم یه بار طی یه فرایند جالب و عجیب صدای ناز کردن زنه رو شنیدم واسه شوهرم داشت حرف ...

خدا لعنتشون کنه این زنهای هرزه وکثیفو واقعا اینا وجدان ندارن اینا خودشیطانن .چقدر عقده ای بوده که خواسته ازقصد عذابت بده انشالله که سرخودشون بیاد بلخره اونام زن هستن یکی دیگه انتقامتو ازش بگیره.میدونم چقدر زجرکشیدی عزیزم خدا جواب دل شکستتو حتما یه روزی میده ناراحت نباش این چیزا بدجور تاوان داره

ببخش عزیزم نمیخواستم ناراحتت کنم درد بدیه نمیشه پیش هرکسی گفت من فقط تو دنیای مجازی جراتشو دارم دردو ...

الهی.....