2777
2789
عنوان

متاهلا بیاین☺

| مشاهده متن کامل بحث + 203 بازدید | 27 پست
چ دلیلی داره هرروز زنگ زدن منم بودم حسودیم میشد

زنگ میزنن و از خاطرات روزانه و کارایی ک در روز کردن تعریف میکنن 

به خودم گفتم : آهای 🙄 حواست هست ؟ خدا داره نگات میکنه❤ کاری نکن که در شان بنده ی خدا نباشه 😎
یه خواهرداره باوجود خیلی اخلاقای بدش همیشه طرفدارشه من بدم میادچون طرفداری الکی میکنه ازش

دقیقا 

ادم دلش میگیره بعضی وقتا

به خودم گفتم : آهای 🙄 حواست هست ؟ خدا داره نگات میکنه❤ کاری نکن که در شان بنده ی خدا نباشه 😎

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه

چون توجه و محبتش به من اوکیه

برای همینم واقعا ناراحت نمیشم از توجهش به خواهراش

حتی خودم ایده دادم که واسه تولد خواهرش بریم خرید

اما اگه واسه من کم بذاره به اونا توجه کنه آره ناراحت میشم

با احترام،درخواست دوستی پذیرفته نمیشود//💍🤍👩‍❤️‍👨
اره منم همینطورم ولی از یه روانشناس شنیدم که محبت اقایون رو نباید کمی نگاه کنیم . چون هروقدر هم به ه ...

چ جالب 🤔ولی میدونین مثلا یه مهمونی خونه ی مادرشون بود من تو آشپزخونه داشتم کمک میکردم ، و ایشون نشسته بودن مثلا کنار همسر من، و همسرم یک کلمه بهشون نمیگف خب شما هم پاشو کمک کن😕، اصلا مسئله یک کمک نیست ها، مسئله اینجاس ک حس میکنی طرف خواهرشو ترجیح میده

چی بگم والا بنظرم زیاده هرروز بازم هرکس زندگی و سبک خودشو داره

منم نظرم مثل شماست 

برای همین تعجب میکنم

منم همینطورم..و متاسفانه همسرم اصلا براش مهم نیست ک من ناراحت میشم😏

شاید متوجه نمیشن خودشون ، 

گاهی وقتا من اینطوری فکر میکنم ، یعنی شاید اون ریزه کاری ها و جزئیات رفتاری رو نمیفهمن اقایون 

منم نظرم مثل شماست برای همین تعجب میکنم

شوهر من کلا ب خواهرش زنگ نمیزنه اما پست درباره خواهر ببینه براش می‌فرسته 

واس منم زیاد فرستاده 

ب مادرشم  هفته ای یکبار زنگ میزنه اما مادرش بیشتر زنگ میزنه حالا بنظرت اگ ب شوهرت بگی ک اذیت میشی واکنشش چیه ؟ 

😍Maman delvin khanoom😍

شوهر من کلا ب خواهرش زنگ نمیزنه اما پست درباره خواهر ببینه براش می‌فرسته واس منم زیاد فرستاده ب مادر ...

تاحالا مطرح شده ، فکر میکنن من حسودیم شده و میگن حسودی نکن 

😑 ولی بنظرم بیشتر از حسادت من رفتار خودش غیر طبیعیه 

چ جالب 🤔ولی میدونین مثلا یه مهمونی خونه ی مادرشون بود من تو آشپزخونه داشتم کمک میکردم ، و ایشون نشس ...

من خودم چون هنووز خیلی رو این موضوع حساسم نمیدونم باید چی بگم😅😓 

من حتی وقتایی که همسرم با باباشون هم حالت پچ پچی صحبت میکنن یجوری میشم

ولی خیلی دارم با خودم تمرین میکنم که ظرفیت روحمو بزرگ کنم و کسی رو اسیر خودم ندونم و تنها راهکارش واسم توجه نکردن به افکار مزاحم این چنینی بوده

تاحالا مطرح شده ، فکر میکنن من حسودیم شده و میگن حسودی نکن 😑 ولی بنظرم بیشتر از حسادت من رفتار خودش ...

آره والا حق با شماست 

با خواهرش هفته ای دوبار خب احوال پرسی کنه کافیه  

😍Maman delvin khanoom😍

من اصلا شخصیتی ندارم که بینشون رو خراب کنم اصلا مشکل وقت گذرونی نیست ها وقت بیشتری با من میگذرونن تا ...

خیلی هم عالی 

ولی اینک میگی مواردی هست ک اونها خبردارن بده

کاربری دست من و دوستمه

شاید متوجه نمیشن خودشون ، گاهی وقتا من اینطوری فکر میکنم ، یعنی شاید اون ریزه کاری ها و جزئیات رفتار ...

نه متوجه میشه ...چون من هربار سر همین موضوع باهاش بحث میکنم و اون اصلا اعتنایی نمیکنه