2777
2789
عنوان

بنظره من زنان قوی خوشبخت نیستن

| مشاهده متن کامل بحث + 180 بازدید | 33 پست
منم امشب دقیقا تو همین حسمداشتم فک نیکردم هیچ کسو ندارم بهش تکیه کنم از ده دل بهش اعتماد کنم 🥲دلم م ...

این عادلانه نیستت 

من کاربر قديمي سایتم هیچ مردی حق نداره تو تاپیکای من بیاد

موافق نیستم 

حس میکنم اون پرنسس چون محتاجه همیشه ، اصلا خوشبخت نیست و هیچی چشم هاشو پر نمیکنه.

بهترین هارو براتون از پدر آسمانی طلب میکنم⭐.Ես սիրում եմ ծաղիկներ և բույսեր, կենդանիներ, գրքեր, երկրպագություն և իմ կնոջը منو جایی تگ نکنید ، مگه اینکه کمکی از دستم بر بیاد ، مرسی مرسی🤎

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

این عادلانه نیستت

دلم گرفته خیلی دلم گرفته

😭

اگه جوابتو نمیدم بدون درحدم نیستی پس عین سوسک پیف پاف خورده به پرو پام نپیچ چون بخوام با پام راحت لحت میکنم پینت میزنه بیرون اون وقت😊🤫🤭🤭🤭🤭🤭🤭🤭🤭

زنان قوی یعنی کلی مشکلو رد کردن یعنی از خودشون گذشتن ..‌‌

شما خوب میگی منم‌ این قوی بودن رو نمی‌خوام 

من امام رضایی ام🌹🌹🌹دل من گم شد اگر، بسپارید امانات رضا... و اگر از تپش افتاد دلم ببریدش ملاقات رضا... از رضا خواسته ام بگذارد که غلامش بشوم همه گفتند محال است ولی دلخوشم من به محالات رضا(علیه السلام) 
زنان قوی یعنی کلی مشکلو رد کردن یعنی از خودشون گذشتن ..‌‌شما خوب میگی منم‌ این قوی بودن رو نمی‌خوام

تا مغز استخوان میفهمم

زنان قوی یعنی کلی مشکلو رد کردن یعنی از خودشون گذشتن ..‌‌شما خوب میگی منم‌ این قوی بودن رو نمی‌خوام

تا مغز استخوان میفهمم

بعضی مردها مثل گرگ هستن اگر قوی نباشی یک آن میخورنت همه مردها از زن لوس و نانازی خوششون نمیاد

خب من مردی میخاستم نازمو بکشه اگه قراره مثل یک مرد باشم پس اه....

بعضی مردها مثل گرگ هستن اگر قوی نباشی یک آن میخورنت همه مردها از زن لوس و نانازی خوششون نمیاد

عزیزم من حس میکنم مردم دیگه کلا دکمه خودمو زدم