2777
2789

دیگه امید ندارم فقط خشمم 

قبلنا دعا میکردم مطلب میخوندم هر کاری که در توانم بود 

صحبت می‌کردم 

امشب یه دفترچه برداشتم حرفای مفید مینویسم از اسکرین شات هام تو دفترچه 

از دعاهایی که حاجت میده 

یه خورده نوشتم ولی بی خیال شدم 

امید ندارم که بدترین چیزه 

وجودم پز از خشمه

دلم میخاد این خشمه بره ولی نمیشه 

خستم از حرفایی که ۱۰ ساله بهش گفتم ومیگم 

نگو دیگه عزیزم به جایی نمیرسی سعی کن رو خودت کار کنی تا اون من ۱۰ سال گفتم و فقط کتک خوردم و زد تو سرم و هزار تا چیز چسبوند بهم همه هم به اون حق میدادن ولی الان خیلی رو خودم کار میکنم و باور کن زندگیم بهتر شده

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

بیشترروابطمون بهتر بشه

من یه چیز رو خوب یاد گرفتم هیچ کس رو نمیشه به زور تغییر داد هیچکسسسسس

باید خودش بخواد که عوض بشه

رابطه دو طرف داره و هردو باید تلاش کنین 

این اکانتم فقط برای آروم شدن ذهنمه💔🌱

من یه چیز رو خوب یاد گرفتم هیچ کس رو نمیشه به زور تغییر داد هیچکسسسسسباید خودش بخواد که عوض بشهرابطه ...

اون تلاش نمیکنه 

منم اگر بی خیال شم که دیگه زندگی از دست رفته

بچه دارم  نمیخام  جدا بشم 

ولی دیگه توان ندارم

اون تلاش نمیکنه منم اگر بی خیال شم که دیگه زندگی از دست رفتهبچه دارم نمیخام جدا بشم ولی دیگه توان ...

نمیاد مشاوره؟

مشاوری که از قبل هم خودت باهاش هماهنگ کنی چی بگه

این اکانتم فقط برای آروم شدن ذهنمه💔🌱

میشه بیشتر بگی وقتی اینطوری شدیهمسرت بهتر شد؟

بله عزیزم خیلی بهتر شد خیلی رو خودم کار کردم پیش مشاور رفتم واسه دست بزنش مجبورش کردم خونمونو بیاره ساختمون پدر شوهرم اینجا برادر و باباش نمیزارن دست بزنه بهم پوششم رو عوض کردم چادری شدم جدیدا تنهایی هم میزاره بیرون برم و تصمیم دارم چادرو یه مدت دیگه بزارم کنار و تو عمل انجام شده میزارمش مثلا آرایشگاه نمیزاشت برم با مامانش یا جاریم میرم میگم اونا اصرار کردن کم گم عادت شد واسش و کلی چیز دیگه نمیگم کامل عوض شد ولی تاثیر داشت دیگه اصلا بحث نمیکنم بازخواست نمیکنم ک تلاش نمیکنم هیچی را ثابت کنم و خیلی نادیده میگیرمش حتی اگه ناراحت باشم خودمو جلوش خوشحال نشون میدم واسه خریدام اجازه نمیگیرم کارتشو میگیرم و انجام میدم دیگه سر پول هیچ بحثی نمیکنم اونم نه نمگه