2777
2789
عنوان

روی استادم کراشم

214 بازدید | 35 پست

سلام من روی استادم کراش زدم 

(دانشگاه نیست کلاس )مربوط به درس نیست 

من با ایشون توی اینستا با پیج کاریشون آشنا شدم دوره هاشون ثبت نام کردم رفتم و مطمئنم ازشون خیلی خوشم‌اومد و خیلی نسبت به هرکسی که بهشون نزدیک می‌شد حسود بودم‌

دورم الان تموم شده فقد قراره چند هفته دیگه یک جلسه برم پیشش تا چند ماه دیگه که دوره جدید شروع بشه نمیتونم ببینمش 

حس می‌کنم اونم از من خوشش میاد 

چجوری چراغ سبز نشون بدم 

مجرد هست

۲۰سال از من بزرگ تر هست شک دارم 

ولی خیلی جذاب  

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

۲۰ ساللل؟:/

خدایا خودمو به خودت میسپارم❤کاربری دست دونفره🦋میشه برای رسیدن به اونی که میخوام یه صلوات بفرستی؟(هروقت فرستادی بگو منم برات بفرستم♡)❤ یاربّ تنها نظرت باشد پایان رنج هایم|❥

۲۰ سال خیلی زیاد .

خوبیش اینه میتونی پیج بزنی با استاد برقصی و بگی منو استاد بیست سال اختلاف سنی داریم...

کاربری دست دونفره .پنج روز در هفته دسته منه ک تاپیک میزنم و دو روز در هفته دست ی  کاربر دیگه .صاحب اصلی این اکانت منم و اون کاربر هیچ تاپیکی نمیزنه و از بس تعلیق شده دیگه شماره نداشت برا همین بهش اکانتو دادم  و با کاربری من هست اون دو روز .اینم برا اینکه انقد میپرسن گفتم 😍❤.