2777
2789
عنوان

برای خرید جهیزیه کجا بریم که تو این تحریم‌ها اصل فروش باشه

| مشاهده متن کامل بحث + 252 بازدید | 30 پست
آدرسش رو برام میفرستیدتا حالا اسمشو نشنیدم

عزیزم من حضوری رفتم. منم بلد نیستم چندان.از محلی ها امار گرفتیم.. کلا شهری هست که به لوازم برقی  اصل معروفه. بنظرم با سرچ توی اینستا براحتی میتونید فروشگاه هاشو پیدا کنید...

حال دل من خوب نمیشود که نمیشود که نمیشود... میگذره...ولی ردش میمونه💔تو الان شیرینی یه محفلی👎👎👎

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نگران نباش همه دارن تو انبار مخفیشون ولی از جنوب یا بانه بخری قشنگ ۲۰ تومن اختلاف قیمت داره که میدی ...

شما جنوب کسی رو می‌شناسید که قابل اعتماد باشه

اگر کسی باشه یخچال و تلویزیون هم می‌خوام

نگران نباش همه دارن تو انبار مخفیشون ولی از جنوب یا بانه بخری قشنگ ۲۰ تومن اختلاف قیمت داره که میدی ...

نه کمتره.چون یباره بار میزنن 

حال دل من خوب نمیشود که نمیشود که نمیشود... میگذره...ولی ردش میمونه💔تو الان شیرینی یه محفلی👎👎👎
شما جنوب کسی رو می‌شناسید که قابل اعتماد باشهاگر کسی باشه یخچال و تلویزیون هم می‌خوام

بخدا نمیدونم ولی اطرافیان هرکی از بانه خرید کرده بود خیلی راضی بود همسایه قبلیم از قشم کلی لوازم برقی خرید راضی بود

کلیشو میگم میدونم کمتر میوفته، بخدای کاسبایجنوب از شهر خودمون بهتر و منصف تر

بله گلم. من خودم اهوازیم. حضوری رفتم گناوه.کلی به سودم شد.تی وی یخچال فریزر ماشین ظرفشویی چایساز جاروبرقی و ...  همه اصل.

بله گلم. من خودم اهوازیم. حضوری رفتم گناوه.کلی به سودم شد.تی وی یخچال فریزر ماشین ظرفشویی چایساز جار ...

ولی ضمانت ندارن