2777
2789

به یک عدد شوهر از امروز تا ۲۸ دی که امتحانات تموم میشن نیاز دارم هر شرایطی داشته باشه میپذیرم گدای چهارراه هم باشه من حاضرم براش یم شهرو ویران کنم ظرف میشورم جارو میکشم غذا های خوشمزه مبپزم حالا شاید نشه تو این یک ماه بچه بدنیا آورد ولی ۶_۷ بچه بدنیا میارم بزرگشون میکنم خونه رو عین دسته گل میکنم تازه با مادر شوهرمم دعوا نمیکنم از گل نازک‌تر بهشون نمی‌گم البته اینم بگم بعد امتحانات ممکنه فازم عوض بشه و دوست داشته باشم به زندگی عادی و حالت سینگلی برگردم نخند فشار امتحاناته رسماً پاره شدیم😂😭💔

طبق تحقیقات میل ازدواج در دختران در دی و خرداد ماه ۷۰ تا ۸۰ درصد افزایش پیدا می‌کند😂

دختری از تبار کوروش بزرگ و با نژاد آریایی🦁✨تنها راه نجات از تاریکی بیداری است✓

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

حالا سر زمستونی شهر و خراب نکن آواره میشیم هوا سرده دختر 😂

از ویرانی شهر می‌شود گذشت ولی از شوهر هرگز💔😂

از ویرانی شهر می‌شود گذشت ولی از شوهر هرگز💔😂

حالا من برات دعا میکنم 

من اگه پسر داشتم دی و خرداد میرفتم خواستگاری شانس قبول کردن دختر ۱۰۰ از ۱۰۰ این ماه هاااا 😂

به همان درد بسوزی که سوزاندی ... 🪐 کاربری دست دوتا خانمه : ستاره و مریم ❤️
کنکوری هستی اوخی بیا بغلم بعد سه سال اولین ساله کنکوری نیستم منم از بیکاری دلم شوهر میخواد🤣🤣🤣

خوشبحالت بخدا خوشبخت ترین دختر دنیایی حالا که کنکور نداری گور بابای شوهر😂

حالا من برات دعا میکنم من اگه پسر داشتم دی و خرداد میرفتم خواستگاری شانس قبول کردن دختر ۱۰۰ از ۱۰۰ ا ...

مرسییی عزیزم

آره بخدا اصغر و جمشید و قاسم سرکوچه هم بیاد قبول میکنیم😂