2777
2789
عنوان

نشت کیسه آب😭کمک کلا پنج ماهمه😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 1422 بازدید | 100 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بعدش چی شد؟

من دو بار ازم تست گرفتند سوم شعبان تهران گفتند مثبته همین الان برو بیمارستان امام خمینی اگر زاییدی اونا ان آی سی یو دارند رفتم اونجا تست دادم منفی بود ولی بسنده کردند به مثبت این سمت و نصفه شب تو اورژانس زنان بستری شدم دو روز اونجا بودم کلی تست و بعد رفتم بخش زنان دو تا سرم سولفات بزرگ بهم زدند و آمپول تکمیل ریه قندم رفت بالا اومدم بخش مرتب میرفتم سونو ولی نه آب دور بچه کم بود نه دیگه ترشح داشتم ولی تا آخر بارداریم روزی ۱۲ لیوان آب میخوردم و هر ۱۰ روز میرفتم سونو هفته ۳۹ هم دخترم به دنیا اومد توکل به خدا ان شاءالله چیزی نیست ولی برو بیمارستان 

هر نفسی که فرو می رود ممد حیات هست
من دو بار ازم تست گرفتند سوم شعبان تهران گفتند مثبته همین الان برو بیمارستان امام خمینی اگر زاییدی ا ...

خداروشکر عزیزم که همه چیز به خیر و خوبی گذشته.واقعا خوشحال شدم براتون.خدا دخترخوشگلتونو زیر سایه شما حفظ کنه.

ممنون

منم تست که گرفتند منفی شد بعد ماما بدون این که به من بگه دست کزده تو من ببخشید این جوری میگم بعد میگه دهانه رحمت باز نشده گفتم خانم برای چی این کار کردی؟ بعد من نمیخوام طبیعی زایمان کنم اعصابم خیلی به هم ریخت خیلی بد به ما گفت انگار دور از جون بچه از دست رفته مامانم که افتاد رو زمین دستش می لرزید خودم بدتر گوشیش به یه آقاهه داد میگفت زنگ بزن به شوهرش بیاد بالا اصلا یه وضعی بود

بله آب دور جنین اندازه می گیرند من آذر ماه پارسال تو ۲۶ هفتگی به خاطر این موضوع ۱۲ روز بیمارستان بست ...

این موقع شب سونو گرافی نیست که تو بیمارستان😭

باید بمونم راس ساعت ۷ صبح برم😭

خداروشکر عزیزم که همه چیز به خیر و خوبی گذشته.واقعا خوشحال شدم براتون.خدا دخترخوشگلتونو زیر سایه شما ...

خیلی ممنونم عزیزم ان شاءالله خدای بزرگ کوچولوی این خانم هم در پناه خودش حفظ می کنه

این موقع شب سونو گرافی نیست که تو بیمارستان😭باید بمونم راس ساعت ۷ صبح برم😭

سونو دارند تو بخش اورژانس تست می گیرند فعلا اگر سونو هم نباشه الان هم آبریزش داری؟

منم تست که گرفتند منفی شد بعد ماما بدون این که به من بگه دست کزده تو من ببخشید این جوری میگم بعد میگ ...

آخه من خودم کیسه آبم پاره شد رفتم بیمارستان معاینه ام کرد گفتم نکنه بخاطر همین بچه ام زود به دنیا اومد

میشه برای اینکه همسرم یه کار خوب داشته باشه و خونه بخریم یه صلوات بفرستی