جاریمو بعد مدتها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳
پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم میخوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉
کلاس رفتم پارافین که کیلویی بیشترین مصرف پارافین 3 درصد داره که فکر کنم کلیویی 90 باشه چ پارافین ژله آیی از همه گرون تره که واسه کار های دریایی و ترینی استفاده میشه این شیشه ها راحت شیشه که میخوای شمع درست کنی با ششوار اول گرمش میکنی بعد پارافین داخل شیر جوش میریزی اگه هیتر برقی نداری رو گاز بزار ذوب بشه البته مستقیم نه به روش بن ماری یه قابلمه پر اپ کن شیر جوش بزار داخلش کف لیوان با شن سنگ مروارید و...هرچی که دوست داشتی پر کن بعد پارافین که از دما افتاد آروم آروم اضافه کن خواستی دریابی درست کنی یه قطره رنگ مایع آبی بریز داخلش
قربونت برم ❤️اره منم رو وسایل مامانم حساس نبودم الان که وسایل برای خودم حساس شدم 😂😂
اره دقیقا منم همینطور بودم .
مثلا مادرم یا هرکس دیگه میدیدم چقدر برای ظرف و لوازم خونه حساسه یا با چه ذوقی میخره میگفتم چرااینجورین بجای ظرف برو لباس بخر به خودت برس ولی حالا که متاهل میشیم دیگه میفهمیم چه حسی داشتن
اره دقیقا منم همینطور بودم .مثلا مادرم یا هرکس دیگه میدیدم چقدر برای ظرف و لوازم خونه حساسه یا با چه ...
من کلا آدم حساسی نیستم اینا هم مامانم رفته بود شوش گرفته بود فقط همون روز اول ذوق داشتم 😂وسایل پذیرایی و چینی نه بیشتر واسه مبل و دکوراسیون خیلی ذوق دارم