2777
2789
خدا کنه تمام پدرو مادرا سربلند بشن. بچه شون با افتخار راه بندازن

آمین 

ممنون از دعای قشنگتون ،، الهی همیشه مردم این شهر  این کشور همیشه دلشون شاد باشه. هیچوقت غصه نداری رو نخورن 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

آمین ممنون از دعای قشنگتون ،، الهی همیشه مردم این شهر این کشور همیشه دلشون شاد باشه. هیچوقت غصه ندا ...

الهی آمین 

داداشم در شرفه ازدواجه واقعن فکر میکنیم بهش  مهمون می‌ترسیم . طلا . جهاز . خونه . مراسمات . خدایار جوونا باشه برای داداش منم دعا کنید خوشبخت بشه،❤️💕🌺

الهی آمین داداشم در شرفه ازدواجه واقعن فکر میکنیم بهش مهمون می‌ترسیم . طلا . جهاز . خونه . مراسما ...

خدا نگهدارش باشه 

نیتتون خوبه 

مادرم میگه  اگر نیت خوب باشه شک نکن خدا هواتو داره  ، انشالله خوشبخت بشن و همچی خوبو خوش بدون دردسر و جیب پرپول و دل خوش سپری بشه 

براتون خاطره خوبی بشه 😍

چ طوری درست میکنی؟ پول وسایلش چقد میشه؟؟

کلاس رفتم پارافین که کیلویی بیشترین مصرف پارافین 3 درصد داره که فکر کنم کلیویی 90 باشه چ پارافین ژله آیی از همه گرون تره که واسه کار های دریایی و ترینی استفاده میشه این شیشه ها راحت شیشه که میخوای شمع درست کنی با ششوار اول گرمش می‌کنی بعد پارافین داخل شیر جوش میریزی اگه هیتر برقی نداری رو گاز بزار ذوب بشه البته مستقیم نه به روش بن ماری یه قابلمه پر اپ کن شیر جوش بزار داخلش کف لیوان با شن سنگ مروارید و...هرچی که دوست داشتی پر کن بعد پارافین که از دما افتاد آروم آروم اضافه کن خواستی دریابی درست کنی یه قطره رنگ‌ مایع آبی بریز داخلش 

خودت رو به خودت ثابت کن نه به دیگرانᰔᩚ
عه اره ازاینا دیدم و یه مدل دیگه شبیه به کریستال شما خیلی قشنگن به دل خوش خوشبخت بشی😍😍پارچت خیلی ...

قربونت برم ❤️اره منم رو وسایل مامانم حساس نبودم الان که وسایل برای خودم حساس شدم 😂😂

قربونت برم ❤️اره منم رو وسایل مامانم حساس نبودم الان که وسایل برای خودم حساس شدم 😂😂

اره دقیقا منم همینطور بودم .

مثلا مادرم یا هرکس دیگه میدیدم چقدر برای ظرف و لوازم خونه حساسه یا با چه ذوقی میخره  میگفتم چرااینجورین  بجای ظرف برو لباس بخر  به خودت برس  ولی حالا که متاهل میشیم  دیگه میفهمیم چه حسی داشتن 

حتی لباسم انقدر خوشحالت نمیکنه 😂😂

اره دقیقا منم همینطور بودم .مثلا مادرم یا هرکس دیگه میدیدم چقدر برای ظرف و لوازم خونه حساسه یا با چه ...

من کلا آدم حساسی نیستم اینا هم مامانم رفته بود شوش گرفته بود فقط همون روز اول ذوق داشتم 😂وسایل پذیرایی و چینی  نه بیشتر واسه مبل و دکوراسیون خیلی ذوق دارم 

از کدوم پیج یا سایت سفارش میدید؟

از باسلام سفارش دادم

اسم غرفه شون پوشاک بچگانه مونی لند هست.

اجناسشون اورجینال و وارداتی هست.

منم اولین باره از این غرفه خرید میکنم. استرسم دارم راسش . نمیدونم تا بدستم نرسه دلشوره دارم .

سلام  آموزش رایگان خیاطی دارم کانال زدم لینگش تو امضام هست

دوستداری خیاطی یاد بگیریز پول نداری ؟مهمون من ،کانال اموزش  خیاطی بصورت رایگان لینگ کانال روبیکا👇🏻https://rubika.ir/Amozshkayatidrmnzl

از باسلام سفارش دادماسم غرفه شون پوشاک بچگانه مونی لند هست.اجناسشون اورجینال و وارداتی هست.منم اولین ...

اگه از طریق درگاه پرداخت کرده باشید مطمئن هست ولی من متاسفانه از مزون اس جی کالکشن باسلام سفارش دادم ۲۴۰۰ منو کلاهبرداری کرد