2777
2789
چرا کم کم شروع کن بفروش خیلی قشنگن تو دیوار و شیپور اگهی بزن کانال بزن برای فامیل بفروش پیج بزن میت ...

خودم شاغلم وقت نمیکنم بخوام واسه فروش درست کنم باید زمان بزاری فقط واسه خودمو و بخوام کادو بدم درست میکنم 

خودت رو به خودت ثابت کن نه به دیگرانᰔᩚ

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

دقیقا فکرخوبیه ارکوپال سبکه و ارزونتر میوفته براتون

حالا توکل ب خدا ببینم میتونم 

داداشمم داره نامزد می‌کنه می‌خوام تا اون موقع ی سر و سامون بدم فعلن سرویس پلاستیک و سرویس بهداشتی خریدم البته تیکه تیکه.

ارکوپالو کریستال م باید بخرم ولی اصلن نمی‌دونم چی بگیرم

خودم شاغلم وقت نمیکنم بخوام واسه فروش درست کنم باید زمان بزاری فقط واسه خودمو و بخوام کادو بدم درست ...

اها پس اگه شاغلی که هیچی  من منظورم این بود ک کسب درامد کنی 

ولی حالا که شاغلی اره خیلی فکرخوبیه برای هدیه  و خودت 😍

حالا توکل ب خدا ببینم میتونم داداشمم داره نامزد می‌کنه می‌خوام تا اون موقع ی سر و سامون بدم فعلن سرو ...

انشالله به سلامتی و دل خوش😍

اگه تهران هستی حتما برو شوش  خیلی تنوع دارن 

بعد قبل از خرید  بزن گوگل یا نی نی سایت سوال کن چی مد هست 

مثلا همین ظروف چینی این عروس خانم من دیدم که خیلی جدیدا مد شده 

و میدونم که  گرد  مد هست 😍😍

منم دلم ظروف پذیرای مسی میخواد فقط خیلی گرونن  امیداورم تا عید بتونیم بخریم 😍

انشالله به سلامتی و دل خوش😍اگه تهران هستی حتما برو شوش خیلی تنوع دارن بعد قبل از خرید بزن گوگل یا ...

کرجم 

انشالله که میخری،انشاالله به خواسته دلت برسی 

منم ی زمانی عاشق مس بودم  

ی تعدادی خریدم .

نظرتون بگید ،ب نظرتون برم از قسطیم ی مبلغ بدم سرخ کن و خرد کن و اسپرسو ساز و کریستال بخرم ماهانه قسط ...

قسطی خوبه 

من هرجا قسطی باشه اولین نفر خریدم🤣🤣

چون میدونی پول درشت نداری که بدی یهو همورو بخری ولی قسطی خورد خورد میدی .

بعد اینکه 

اول سرخکن  و خردکن. بعد کریستال بعد اسپرسو  بخر 

کرجم انشالله که میخری،انشاالله به خواسته دلت برسی منم ی زمانی عاشق مس بودم ی تعدادی خریدم .

خب خداروشکر  کرج هستی  صبح زود برو شوش تهران  پات بیوفته تاشب اونجا هستی دلت نمیاد بیای بیرون😂

قسطی خوبه من هرجا قسطی باشه اولین نفر خریدم🤣🤣چون میدونی پول درشت نداری که بدی یهو همورو بخری ولی ق ...

آره قسطی خیلی خوبه ولی میکشن روش .ی کم دو دلم . داداشم که میگه باند بخر . خونه م کوچیکه باند به دردم نمیخوره 

اها پس اگه شاغلی که هیچی من منظورم این بود ک کسب درامد کنی ولی حالا که شاغلی اره خیلی فکرخوبیه برای ...

ممنون عزیزم درست کردنش واقعا حس خوبی میده البته الان از تابستون اصلا درست نکردم چون بوی پارافین و.. تو هوا آزاد باشه خیلی بهتره تابستون تو بالکن درست میکردم اوقات فراغت 

خودت رو به خودت ثابت کن نه به دیگرانᰔᩚ