2777
2789

سلام

من یه امتحان بسیار بسیار مهم دارم و نتیجش برام خیلی مهمه

دعا کنین همون رشته ای که میخوام و همون دانشگاهي که میخوام قبول شم

اگه دعام کردین بنویسین دعام کردین

منم صلوات میفرستم براتون و لایکتون میکنم یعنی برای حاجتتون صلوات فرستادم

لطفا بیاین در حق هم دعا کنیم

من امتحانم سال بعد برگزار میشه

التماس دعا دارم

هر کی برای سلامتی و تعجیل در ظهور امام زمان هم دعا کنه ۳ تا صلوات برای حاجترواییش میفرستم

التماس دعای شدید دارم

کاربری خودمه ولی رمزشو خواهرم هم داره. اکثر تاپیکا برا اونه  درضمن این کاربری برای دخترداییم بود و در تاریخ ۱ آبان ۱۴۰۲ به من واگذار شد. تاپیک قبلیا مال من نیست.

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

هم برا خودت از ته قلبم موفقیتت رو خواستم و هم برای ظهور آقا دعا کردماگه میشه توهم برام دعا کن بتونم ...

الهی آمین عزیزم

الهی بحق امام زمان

که فقط شما این تاپیکو لایک کردی و درحقشون دعا کردی، خدا حاجت دلتو بده عزیزم

الهی فرزندان سالم و صالح قسمتت بشه و یار امام زمان باشن

الهی آمین

کاربری خودمه ولی رمزشو خواهرم هم داره. اکثر تاپیکا برا اونه  درضمن این کاربری برای دخترداییم بود و در تاریخ ۱ آبان ۱۴۰۲ به من واگذار شد. تاپیک قبلیا مال من نیست.

دعا کردمانشالله حاجت روا بشیفقط برا شفا مامانم دعا کنصلواتم نفرستادی اشکال نداره

الهی آمین

۳ صلوات برا شفاشون