2777
2789
عنوان

خجالت میکشم ازینکه دخترم

| مشاهده متن کامل بحث + 931 بازدید | 47 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

نمیدونم فک کنم اینستا یا شایدم از دوستاش همش میگه بخند بخند خوشم میاد

توروخدا اینستا ندین دست دخترتون حیف این روحیه پاک و لطیفش نیست

سوالات مربوط به کنکور تجربی رو از من بپرسین🔥.    https://www.ninisite.com/profile/forum/topic?topicId=14104023&slug=%D9%85%D8%B4%D8%A7%D9%88%D8%B1%D9%87-%DA%A9%D9%86%DA%A9%D9%88%D8%B1
اخی هعی بچه ها گناه دارن

منم یه دختر مزخرف بی ادب دریده دارم 

مشکلات روان داره 

همیشه دست و پام زخمه 

خسته ام کرده 

آبرو نذاشته با جیغ و هواراش 

تا بهش بگی بالا چشمت ابروست میبنده به فحش نکبت و خفه شو و کثافت و دهنتو ببند 

اونم نه با صدای معمولی با صدایی شبیه هوار 

دیگه ازش بدم میاد

زنی را می شناسم من که شعرش بوی غم دارد ولی می خندد و گويد که دنيا پيچ و خم داردزنی با تار تنهايی لباس تور می بافد زنی در کنج تاريکی نماز نور می خواند
رفتش10

وای ماشالله ماشالله 

من فکر کردم یه دختر بزرگه بااین حرفای قشنگش 

مسلما خودتون اینجور رفتارکردید که اونم اینطوره و چقدر قشنگه این...

منم به دخترم  همیشه میگم تو جون مامانی تو روح مامانی 🫠 

منم یه دختر مزخرف بی ادب دریده دارم مشکلات روان داره همیشه دست و پام زخمه خسته ام کرده آبرو نذاشته ب ...

چندسالشع عزیزم 

شما یا پدرش پرخاشگرنیستین؟

من خودم ب شدت پرخاشگرم ولی خب دارم کم کم تغییر میکنم 

از اولم اینطوری بوددخترت؟

چندسالشع عزیزم شما یا پدرش پرخاشگرنیستین؟من خودم ب شدت پرخاشگرم ولی خب دارم کم کم تغییر میکنم از اول ...

من و پدرش به شدت آرومیم هر دومون 

گاهی وقتا به پدرش میگم ما نتونستیم بترسونیمش از ما حساب نمیبره

زنی را می شناسم من که شعرش بوی غم دارد ولی می خندد و گويد که دنيا پيچ و خم داردزنی با تار تنهايی لباس تور می بافد زنی در کنج تاريکی نماز نور می خواند
من و پدرش به شدت آرومیم هر دومون گاهی وقتا به پدرش میگم ما نتونستیم بترسونیمش از ما حساب نمیبره

ولی ما برعکس ب شدت دعوایی و پرخاشگریم 

هرلحضهذفکر میکنم که باید جداشم یا جدازندگی کنم 

فکرمیکنم وقتی دخترم اینطوری با محبت رفتار میکنه دلش واسم مییسوزه 

ولی ما برعکس ب شدت دعوایی و پرخاشگریم هرلحضهذفکر میکنم که باید جداشم یا جدازندگی کنم فکرمیکنم وقتی د ...

قدرشو بدونید بخدا 

دعوا نکنید پیشش

هروقت خواستی پیشش دعوا کنی یاد من بیفت اگه یکی مثل دخترتو داشتم دنیام بهشت بود

منی که انقدر عاشق دخترم بودم الان ازش متنفرم باباش میگه فقط یه روز آرامش میخوام ما خیلی مظلومیم

قدرشو بدونید بخدا دعوا نکنید پیششهروقت خواستی پیشش دعوا کنی یاد من بیفت اگه یکی مثل دخترتو داشتم دنی ...

درسته 

خب ازش نمیپرسی چرا اینطوری میکنی شاید مشکلی داره 

از اول اولم همین بوپ؟