2777
2789
عنوان

چی میشه که اینطوری میگید

| مشاهده متن کامل بحث + 167 بازدید | 28 پست
حالا ما هم چاقیم ی چیز دیگه میگن بهمونولشششششش کن این مردمو، بقول معروف اینا پشت خدا هم حرف میزنن

منم یه مدت چاق بودم همین اینقدر حرف بارم می‌کرد که چشات پیدا نیستن از بس لپ داری ...

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بعضی ها لذت میبرن از ازار دادن. متاسفانه وقتی میای مث خودشون ازار شون بدی چون ذاتت اینطور نیست عذاب ...

دقیقا 

میدونی چیشد؟ 

یه وسیله میخواست بیرون بودم خریدم واسش بعد ایراد گرفت که زشته و اینا سلیقه نداری منم با عصبانیت بهش گفتم ببخشید که یه چی واست میخرن و بهت لطف میکنن هم اینطوری برخورد میکنی اونم بهش برخورد باز خودم عذاب وجدان گرفتم

دقیقا میدونی چیشد؟ یه وسیله میخواست بیرون بودم خریدم واسش بعد ایراد گرفت که زشته و اینا سلیقه نداری ...

اره  درکت میکنم خودمم چون اصلا عادت ندارم ب نیش زدن تا میام مث طرف بشم تا چند روز عذاب وحدان میگیرم 

ویران شده را حوصله معمار نباشد//ویرانه ما را بگذارید که ویران بماند....... 
چرا حس میکنم بهت حسودیش میشه؟عزیزم یکبار برای همیشه جوابشو بده،ن بغض کن ن خودخوری،بذار حد خودشو بدون ...

واگذار کردم به خدا 

من چیزی واسه برانگیختن حسادت بقیه نداشتم و ندارم هرچی هم به چشمشون اومده بخاطر خلا درونی خودشونه که فکر میکنن من چیزی اضافه تر دارم 

من اگه خیلی هنر کرده باشم یه چی اضافه تر از اونا داشته باشم یه دل صافه وگرنه نه زیبایی انچنانی دارم نه ثروت آنچنانی و نه جایگاه آنچنانی 

واگذار کردم به خدا من چیزی واسه برانگیختن حسادت بقیه نداشتم و ندارم هرچی هم به چشمشون اومده بخاطر خل ...

فدات شم ایتجور نگو حتما ی چیزی داری ک اونو انقدر سوخته،اون دلش سیاهه،خودتو دست کم نگیر