2777
2789
عنوان

برونشیت ربه گرفتم

| مشاهده متن کامل بحث + 145 بازدید | 24 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

بی بلا .پدر من هم برونشیت ریه شد رعایت نکرد همه جوره رعایت نکرد عفونت کرد ریه هاش بزرگ شد باعث شد به ...

مممنونم ازت

واقعیت اولین باره باهاش برخورد میکنم

هیچی ازش نمیدونم

دکتره فقط گفت سرخ کردنی و ترشی  نخور 

همین کلا گنگم الان 

نمیدونم اصلا از کجا اومده

سرماهم نخوردم 

یهویی با جفت پا پرید وسط زندگیم

دکتره هیچ راهکاری نداد خیر سرم فوق تخصص بود

از طرفی معلمم

وقتی حرف میزنم بدتر میشه

تمی تونم سرکار نرم

اگر حرف نزنم حالم خوب میشه ولی نمیشه که

هیچی 😓
مممنونم ازتواقعیت اولین باره باهاش برخورد میکنمهیچی ازش نمیدونمدکتره فقط گفت سرخ کردنی و ترشی نخور ...

اصلا نترس استرس برات بده چیزی نیست ریه هات حساس شدن کمی و نیاز به مراقبت بیشتر داره بروتو گوگل در موردش بخون و یه دکتر بهتر پیدا کن شاید دکترت اشتباه کرده باشه 

اصلا نترس استرس برات بده چیزی نیست ریه هات حساس شدن کمی و نیاز به مراقبت بیشتر داره بروتو گوگل در مو ...

اره همش تو فکر یه دکتر دیگم

ببینم چیکار میتونم بکنم

اولین باره با بدنم درگیرم🤣

طفلی بدنم‌گورخیده😅😅

هیچی 😓
اره همش تو فکر یه دکتر دیگمببینم چیکار میتونم بکنماولین باره با بدنم درگیرم🤣طفلی بدنم‌گورخیده😅😅

ایشالله که تشخیص اشتباه داده.ولی نگران نباش فقط باید بیشتر مراقب ریه ات باشی همین😘

مممنونم ازتواقعیت اولین باره باهاش برخورد میکنمهیچی ازش نمیدونمدکتره فقط گفت سرخ کردنی و ترشی نخور ...

از این سرما خوردگی های  ویروسی تازه گرفتی؟ 

منم یکهفته پیش گرفتم . 

ببین سیب رو پوست بگیر خورد کن ، روش یکم دارچین بپاش و یه نصف لیوان آب بریز روش بدار توی یه قابلمه با شعله متوسط بپزه همین که آبش کم‌کم کشیده بشه آبش غلیظ میشه ته ظرف ، شعله رو‌خاموش کن و اون سیب و شربت تهش رو بخور 

ببین دو‌سه روز پشت سر هم انجام بده ببین چه نتیجه ای میبینی 

خیلی هم‌خوشمزه هست 

من دو روز پشت سر هم خوردم کل ریه م هر چی خلط داشت تخلیه شد و راه نفسم باز شد .

این چندمین بار هست مه بمحض اینکه میبینمم از این ویروس ها گرفتم زود این‌کارو‌ میکنم ، سریع جواب میده ، دو‌سه روز باید ادامه بدی تا نتیجه ببینی